Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ančica- decopauge on my way
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ančica- decopauge on my way

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 26>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 17:06
Ja sam baš zato radila glet-masom jer se ne stvrdnjava brzo,za razliku od gipsa(a ionako sam imala vreću te mase viška).Trebalo je 2 dana sušiti kugle.Znači ti si ostavila mjesto za sliku,hmmm,ništa, probat ću šmirglati pa možda uspijem.smile165
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 20:24
ma ne srećo sliku zaljepiš odma, onda okolo gletašsmile165
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 20:25
ajme tek sam sad skužila da sam stavila istog smajlića kao ti
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 21:21
kaj cure krecete u gradjevinu....ak je tak trk kod mene nekaj sam iznad vrata napravila krivo da mi je boja pala pa sad treba ruku dletanja-ja kafu kufam vi dletate i smirglate.....lalalaaaaaa
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 06:48
aha,a ti baciš zadnju ruku farbu i malo salvete, ajd može,

naknadne reklamacije neuvažavamo
Na vrh
branka1959 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka1959 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 15:34
Bok, djevojke i žene.Danas sam se prijavila na forum jer ste me oduševile sa svojim slikama i i međusobnom komunikacijom.Bavim se pomalo slikanjem na staklu i na platnu akrilnim bojama, onako za svoju dušu. Ova salvetna tehnika me oduševila i odlučila sam pokušati i ja. Nadam se da ćete mi pomoći savjetima, budući da nemam mogućnosti ići na tečaj jer je Zagreb daleko, a u osijeku se tako nešto ne održava, barem nisam čula , ali molim da vodite računa da sam čisti početnik. Hvala unaprijed 
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 15:56
draga Branka, dobro nam došla...smile219nadam se da ćemo uskoro vidjeti i tvoje radove
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 16:35
Originalno poslano od člana branka1959 branka1959 napisao:

Bok, djevojke i žene.Danas sam se prijavila na forum jer ste me oduševile sa svojim slikama i i međusobnom komunikacijom.Bavim se pomalo slikanjem na staklu i na platnu akrilnim bojama, onako za svoju dušu. Ova salvetna tehnika me oduševila i odlučila sam pokušati i ja. Nadam se da ćete mi pomoći savjetima, budući da nemam mogućnosti ići na tečaj jer je Zagreb daleko, a u osijeku se tako nešto ne održava, barem nisam čula , ali molim da vodite računa da sam čisti početnik. Hvala unaprijed 

DOBRO NAM DOŠLA!!!!!

Thumbs%20Upsmile73

cure uživajte, a ja sad odo na vikend, blago meni!!!!!LOLLOLLOLLOL
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 16:36
e da brankić, čekamo tvoje radove i veesseeelllimo se njima
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 23:00
alo brankaaaaaaaaaaaaaaaaaa....nemas frke, polako, mi smo miroljubive, a i savjete rado djelimo tak da nemas beda...ajmo radove na vidjelo
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 19:10
Brankice samo naprijed !!!! SRETNO
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 20:48
ajme žene odem nakratko i iznenadim se kolko vi toga možete napisati, kada vas ja bum pročitala.............
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 01:35
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

evo još dvije daske su gotove

ančice, možeš li mi reći koje dvije boje si koristila za ovu dasku s lavandom??
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 07:02
u bijelu boju ubaciš malo plave i malo crvene, za tamniju više boje, a za svijetliju manje boje i to je to
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 07:04

usput to su ljubičice

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 13:32
nemogu vjErovat na nb hoby imaju iste kugle s anđelima KAO JA

POD SALVETNA TEHNIKA 3
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 14:14

usput to su ljubičice

ajoj, baš sam plava....
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 14:36
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

usput to su ljubičice

ajoj, baš sam plava....

a nesekiraj se, događa se.....sve je slične boje...iako bi bilo zgodno i da su lavandice
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 14:38
daskice su krasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ne znam koja mi je lijepsa, neg kak si tak ravno vukla linije??
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 14:51
selotejp?? il neka ljepljiva traka.... tak bum ih ja čim kupim daske naravno...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.