Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u bijelu boju ubaciš malo plave i malo crvene, za tamniju više boje, a za svijetliju manje boje i to je to
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ančice, možeš li mi reći koje dvije boje si koristila za ovu dasku s lavandom?? |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ajme žene odem nakratko i iznenadim se kolko vi toga možete napisati, kada vas ja bum pročitala.............
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Brankice samo naprijed !!!! SRETNO
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
alo brankaaaaaaaaaaaaaaaaaa....nemas frke, polako, mi smo miroljubive, a i savjete rado djelimo tak da nemas beda...ajmo radove na vidjelo
|
|
![]() |
|
e da brankić, čekamo tvoje radove i veesseeelllimo se njima
|
|
![]() |
|
DOBRO NAM DOŠLA!!!!!
![]() ![]() cure uživajte, a ja sad odo na vikend, blago meni!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
draga Branka, dobro nam došla...
![]() |
|
![]() |
|
branka1959 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1 |
Bok, djevojke i žene.Danas sam se prijavila na forum jer ste me oduševile sa svojim slikama i i međusobnom komunikacijom.Bavim se pomalo slikanjem na staklu i na platnu akrilnim bojama, onako za svoju dušu. Ova salvetna tehnika me oduševila i odlučila sam pokušati i ja. Nadam se da ćete mi pomoći savjetima, budući da nemam mogućnosti ići na tečaj jer je Zagreb daleko, a u osijeku se tako nešto ne održava, barem nisam čula , ali molim da vodite računa da sam čisti početnik. Hvala unaprijed
|
|
![]() |
|
aha,a ti baciš zadnju ruku farbu i malo salvete, ajd može,
naknadne reklamacije neuvažavamo
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kaj cure krecete u gradjevinu....ak je tak trk kod mene nekaj sam iznad vrata napravila krivo da mi je boja pala pa sad treba ruku dletanja-ja kafu kufam vi dletate i smirglate.....lalalaaaaaa
|
|
![]() |
|
ajme tek sam sad skužila da sam stavila istog smajlića kao ti
|
|
![]() |
|
ma ne srećo sliku zaljepiš odma, onda okolo gletaš
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja sam baš zato radila glet-masom jer se ne stvrdnjava brzo,za razliku od gipsa(a ionako sam imala vreću te mase viška).Trebalo je 2 dana sušiti kugle.Znači ti si ostavila mjesto za sliku,hmmm,ništa, probat ću šmirglati pa možda uspijem.
![]() |
|
![]() |
|
one čupave kugle su ti sa struktur pastom finije granulacije, a imaš ih i da ti bude grublji efekt, to ti i je nešto u stilu glet mase, ali prednost strukturne paste je što ti se ne stvrdnjava toliko brzo kao glet masa pa možeš po njoj više i duže prčkat kad radiš
drago mi je da ti se sviđaju radovi, trudim se, trudim.... samo da od truda ne ostanem trudna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajme kolko pohvala, hvala vam svima, baš ste drage
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ancica jednostavno predivno,ovi zimski motivi su prelijepi
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jako lijepo, ančy
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ančica,one bijele"čupave" kugle,od čega si ih radila? mislim ono bijelo,šta si to stavila da bude ko snijeg?pitam zato jer sam ja jedne godine radila takve,no nisam ljepila slike,bile su čisto bijele,čupave.Sad sam mislila"renovirati"ih i nekako ubaciti sliku!!? Budući da sam to glet-masom radila,ne znam hoću li uspjeti jedan dio šmirglom izravnati ,tamo di bi sliku stavila!?
Svi radovi su ti predivni
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
anči, predivno!!! tanjur mi je mrak
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |