Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 61>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 11:13
ajde mila i mir, puno tekucine i stapice papati...ozdravi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 11:21
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Kuglica ti je super.... [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />

a kako riješavaš spoj...mislim da ti se što manje vidi?

Iskreno, nisam još došla do te problematike jer se još uvijek suše ali imam dvije varijante, jedna da prikeljim trakicu a druga ( što sam vidjela na sajmu sad u Vicenzi da obljepim zlatnim lističima ali ni neznam da li kod nas ima malih, malih 0,5 x 0,5 zlatnih listića, a ako ih ne uspijem nači imam i rezervu, plan C, od  Neckermanna sam naručila neke takve male zlatne listiće pa ću ih ljepiti drugim ljepilom...

Super ideje ....
.... ja sam znala malo potumpkati sa frostijem pa onda po njemu malo šljokica...ili sa strukturpastom...

ali i meni su nekak draže od stiropora....
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 11:33

Kuglica ti je super.... [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />

a kako riješavaš spoj...mislim da ti se što manje vidi?

Iskreno, nisam još došla do te problematike jer se još uvijek suše ali imam dvije varijante, jedna da prikeljim trakicu a druga ( što sam vidjela na sajmu sad u Vicenzi da obljepim zlatnim lističima ali ni neznam da li kod nas ima malih, malih 0,5 x 0,5 zlatnih listića, a ako ih ne uspijem nači imam i rezervu, plan C, od  Neckermanna sam naručila neke takve male zlatne listiće pa ću ih ljepiti drugim ljepilom...

Super ideje ....
.... ja sam znala malo potumpkati sa frostijem pa onda po njemu malo šljokica...ili sa strukturpastom...

ali i meni su nekak draže od stiropora....

I to je dobra ideja...
 Confused nisi me skužila meni su draže ove nego sitopor... no nije ni bitno, druge ću godine već znati što mi se više sviđa
Confused
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 11:49
Evo još sam ovo napravila sad, ali za završiti mi treba granitna, jer nemam nigdje pjeska oko sebe sad...jooooj uvijek nešto fali!!!

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 11:51
Ajme...pa di nađe ovu salvetu?   

Jako dobro izgleda...

Imaš jedni viška

Btw, imaš pp
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 11:55
pa dobro kaj ti nisi bolesna????  krasno je
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 12:03

Ajme...pa di nađe ovu salvetu?   

Jako dobro izgleda...

Imaš jedni viška

Btw, imaš pp

Heej, ovu sam ti salveticu kupila u Chemaco-u preko neta, danas mi je došla...
Uzela sam dvije pa ću ti jednu poslat ako želiš!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 12:04
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

pa dobro kaj ti nisi bolesna????  krasno je

Ma jesam Jassi, al mi je došla riba iz Chemaca i N&B-a pa ne mogu zaleč...vrti mi se u glavi od ideja, ili je to od viroze Wink
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 15:12
Pa ženo a kada ti miruješ.. pa ni viroza ti ne može ništa!!

Prekrasna mašta, super zlatne ruke.. mašta da ti kažem... za 5 + si!!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 15:27
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Pa ženo a kada ti miruješ.. pa ni viroza ti ne može ništa!!

Prekrasna mašta, super zlatne ruke.. mašta da ti kažem... za 5 + si!!

a joj da mi vidiš kuhinju, nisam se dala bolesti ali sam napravila 4 slike i 5 je na pomolu, ali to što sam zamislila je malo , barem meni, neistraženo područje, pa ću proštudirat malo netom kako to izvest, no biti ćete obavještene do sutra ako ne platim danak za to što se nisam odmarala...
pičim po Ipsića u vrtić...jadnik, danas je majčica bila kreativna i zaboravila na njega...ma niiiiiiiiiiiiiisam, zezam se
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 15:31

Ajme...pa di nađe ovu salvetu?[IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />   

Jako dobro izgleda...[IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />

Imaš jedni viška [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" />

Btw, imaš pp [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
Heej, ovu sam ti salveticu kupila u Chemaco-u preko neta, danas mi je došla...Uzela sam dvije pa ću ti jednu poslat ako želiš!

Ajd pls, pa ću ja tebi onda dodati još koju na one
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 16:02

Ajme...pa di nađe ovu salvetu?[IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />   

Jako dobro izgleda...[IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />

Imaš jedni viška [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" />

Btw, imaš pp [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
Heej, ovu sam ti salveticu kupila u Chemaco-u preko neta, danas mi je došla...Uzela sam dvije pa ću ti jednu poslat ako želiš!

Ajd pls, pa ću ja tebi onda dodati još koju na one

Može koke, dogovoreno...Češ još nešto da ne šaljem samo to ili ...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 17:36
Evo i moja je smjena gotova...uh, još mi i gosti dolaze za sat vremena pa valja napravit neku štrudlicu...
Enjoy...naravno ako Vam se sviđa

a umjesto ručka moji su ukučani dobilo ovoooo:

naravno, šala mala.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 18:15
znam da si rekla jassi da gledamo kritički ali ja ne vidim mane
slikice su baš lijepe...naročito ona sa bijelim bocama
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 18:39
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

znam da si rekla jassi da gledamo kritički ali ja ne vidim mane
slikice su baš lijepe...naročito ona sa bijelim bocama

Aaaa Iris, daaaaj, hoću kritiku, na stranu što se nekom ne treba sviđati motiv i što ne mogu zaljepiti salvetu ravno za niš na svijetu...paj koji prijedlog barem!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 18:42
pa ja ne vidim da salvete nisu ravno zalijepljenje
ako nisu i ako ti to ne ide dobro mogu ti jedino savjetovati da vježbaš na manjim motivima
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 18:48
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

pa ja ne vidim da salvete nisu ravno zalijepljenje
ako nisu i ako ti to ne ide dobro mogu ti jedino savjetovati da vježbaš na manjim motivima

ma možda sam ja, što nije isključeno, malo previše "picidlaka" pa mi smeta, ako kažeš da se ne vidi tim bolje, meni pika oči, ali znaš i sama da si uvijek najgori kritičar sam sebi.
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 22:05
Imaš pp!!

Meni se najviše sviđa ova s bijelim bocama.. baš mi je zapela za oko.. a pitanje? jesu to salvete ili papir?
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 22:44
Draga moja...motivi u ti zaista super....meni se sviđaju ova dva mala platna sa kavama...baš su mi onak za objesiti negdje u kuhinju i pasti oči po toj pjenici
Ja isto volim raditi na platnu
Jesi vidjela onu foru sa peglanjem salveta?
Mislim da sam stavila u onu temu sa savijetima....budem još pogledala pa ti stavim link....
http://asket.blox.pl/2008/08/Klejenie-na-zelazko.html

<<to je super baš kad želiš naljepiti saletu bez ijedne zgužvana crtice....

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 22:54
ti vrapca sam sam malo dosla virnut a urlas oma na mene...evo mee...dakle po meni-salice ok-komercialne za kuhinju szper, pikse su mi isto za kuhinu, sunce mi j eodlicno a boce favorit...kupila si me..daj mi tu salvetuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......odmaaa
nego ja sam zavrsila kalendar al nemam snage za dizati..a padam
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.