SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 61> |
Korisnik | |||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Hej kokić, čujem da ste uživale ovaj vikend, ahhh, ja sam bila u toplicama jucer i sva sretna nađem 4 kamena i danas pričam frendici i ona kaže da joj 2 rezerviram, a nije baš da mi se radi narudžbe...htjela sam kreativnost...šmrc, drugi ću put jezikić za zubičima držat.... staklo kažeš, ma super je, ne boj se Jassi, ne boj se godinama...oduševit će te, vidjet češ |
|||||
![]() |
|||||
Sponzorirani linkovi | |||||
![]() |
|||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||||
ok, cekam onda da mi ninochka donese dvije zdjelkiceeeeeeeeeeeeeee
|
|||||
![]() |
|||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||||
draga jassi, ti mi fakat ne djeluješ ko neko kog je frka bilo šta probati!!
![]() ![]() ja sam jučer jadan tanjur fino odmočila i oprala
![]() |
|||||
![]() |
|||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||||
baš mi je drago da su vas moji radovi inspirirali...te bundevice su mi rijetko lijep motiv kad ga staviš na platno...probaj, ma gdje god ga stavila lijepe su, ja sam dobila već tri narudžbe za njih...ovaj put nisam htjela skinuti svoj prvjenac sa zida, inače me uvijek ogole frendice |
|||||
![]() |
|||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||||
sunce, evo i mene da te pohvalim
|||||
![]() |
|||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||||
Te cijene mi se čine OK!!!
|
|||||
![]() |
|||||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
||||
Super su ti slike, ja moram priznat da nigdje ne vidim nabore! Najljepše su mi ova s vazama i jesenska s bundevama, ali kuglice su mi najbolje, skroz su me inspirirale.......
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Pa one cijene koje vidiš na netu, 13x18 ti je 12,00, 18x24 mislim 14,00 itd...imaš nešto bolje za predložiti? |
|||||
![]() |
|||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||||
I koliko ih plaćaš???
|
|||||
![]() |
|||||
||||
joj, zaboravih ti reći za platna..kupujem ih preko neta N&B-a |
|||||
![]() |
|||||
||||
Heej, ajme srce mi je zatreptalo...Lijepe riječi, pune hvale, nadam se da ću opravdati sve vaše komplimente. Mogu ja i bolje i više... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Sunce tvoji radovi su stvarno fenomenalni i profesionalni!!!
Ja nemam nikakvih zamjerki, samo pohvale. A gdje kupuješ platna?
I da mislim da ćete hippy među prvima učlaniti u udrugu jer tvoji radovi to stvarno zasluzuju!!!
Brravo!!!
|
|||||
![]() |
|||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||||
sunce pp san ti poslala,a sad cu ovde ponovit,radi se o izravnavanju nabora.ukratko,kad zalipite salvetu,pozeljno je prvo stavit ljepilo pa onda salvetu,daleko manje nabora bude..i nakon sto prijeđete spuzvom ili spuzvastim valjkom po motivu,one nabore koji su ostali ispritiskate tom istom spuzvicom.to san sasvim slucajno otkrila,sama,nisan nigdi procitala i skroz san zadovoljna ucinkom..
edit:da nebi bilo zabune,kad kazen da san sama otkrila,mislin na ovo pritiskanje,sve drugo san pokupila od nasih majstorica ![]() |
|||||
![]() |
|||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||||
valjda da, da bude ravno i mozda ljepilo jace primi-ono termicka obrada
|
|||||
![]() |
|||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||||
Pa valjda da ne bude "bora" haha
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
ma to sam i ja mislila jedino što me buni je ono ljepilo prije, koja je svrha peglanja onda??? |
|||||
![]() |
|||||
||||
hmmmmmmmmmm, nekak mi se cini sve isto kao kaj delamo samo kaj je izmedju i peglanje....................neg ja sam danas stavila pramenove....sad sam prava plavusa
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Ma kokiceee, neznam ni ja, vidjela sam samo one slikice sa neta, nisam nikad radila uživo. |
|||||
![]() |
|||||
||||
bus objasnila mi peglanje........................
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
hvala ti Leonarda...baš ste mi od pomoći ![]() |
|||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |