Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 61>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 10:36
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

ok, cekam onda da mi ninochka donese dvije zdjelkiceeeeeeeeeeeeeee

Hej kokić, čujem da ste uživale ovaj vikend, ahhh, ja sam bila u toplicama jucer i sva sretna nađem 4 kamena i danas pričam frendici i ona kaže da joj 2 rezerviram, a nije baš da mi se radi narudžbe...htjela sam kreativnost...šmrc, drugi ću put jezikić za zubičima držat....
staklo kažeš, ma super je, ne boj se Jassi, ne boj se godinama...oduševit će te, vidjet češ
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 10:29
ok, cekam onda da mi ninochka donese dvije zdjelkiceeeeeeeeeeeeeee
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 10:17

k jarcu ja nikak da se primim staklovinje...frka meeeeeeeeeeeee

draga jassi, ti mi fakat ne djeluješ ko neko kog je frka bilo šta probati!!Wink uostalom, staklo se lijepo da opratiSmile
ja sam jučer jadan tanjur fino odmočila i opralaLOL
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 10:17
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

sunce, evo i mene da te pohvalimSmile nemam šta izdvojiti, sve mi je prekrasno...kuglice su divne, sva ona platna su super...one kavice bi sigurno našle mjesto u mojoj kuhinjiWink ono platno sa flašama mi je prekrasno, malo neuobičajen motiv...a tvoje bundevice su me ponukale da naručim tu salvetu u chemacuWinkLOL
smile141

baš mi je drago da su vas moji radovi inspirirali...te bundevice su mi rijetko lijep motiv kad ga staviš na platno...probaj, ma gdje god ga stavila lijepe su, ja sam dobila već tri narudžbe za njih...ovaj put nisam htjela skinuti svoj prvjenac sa zida, inače me uvijek ogole frendice
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 10:08
sunce, evo i mene da te pohvalimSmile nemam šta izdvojiti, sve mi je prekrasno...kuglice su divne, sva ona platna su super...one kavice bi sigurno našle mjesto u mojoj kuhinjiWink ono platno sa flašama mi je prekrasno, malo neuobičajen motiv...a tvoje bundevice su me ponukale da naručim tu salvetu u chemacuWinkLOL
smile141
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 10:07
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Sunce tvoji radovi su stvarno fenomenalni i profesionalni!!!
Ja nemam nikakvih zamjerki, samo pohvale. A gdje kupuješ platna?
I da mislim da ćete hippy među prvima učlaniti u udrugu jer tvoji radovi to stvarno zasluzuju!!!
Brravo!!!

Heej, ajme srce mi je zatreptalo...Lijepe riječi, pune hvale, nadam se da ću opravdati sve vaše komplimente. Mogu ja i bolje i više...Tongue

joj, zaboravih ti reći za platna..kupujem ih preko neta N&B-a

I koliko ih plaćaš???

Pa one cijene koje vidiš na netu, 13x18 ti je 12,00, 18x24 mislim 14,00 itd...imaš nešto bolje za predložiti?

Te cijene mi se čine OK!!!
Na vrh
darla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje darla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 09:55
Super su ti slike, ja moram priznat da nigdje ne vidim nabore! Najljepše su mi ova s vazama i jesenska s bundevama, ali kuglice su mi najbolje, skroz su me inspirirale.......Clap
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 08:58

I da mislim da ćete hippy među prvima učlaniti u udrugu jer tvoji radovi to stvarno zasluzuju!!!
Brravo!!!

Heej, ajme srce mi je zatreptalo...Lijepe riječi, pune hvale, nadam se da ću opravdati sve vaše komplimente. Mogu ja i bolje i više...Tongue

I koliko ih plaćaš???

Pa one cijene koje vidiš na netu, 13x18 ti je 12,00, 18x24 mislim 14,00 itd...imaš nešto bolje za predložiti?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 08:39

Brravo!!!

I koliko ih plaćaš???

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 20:00

Brravo!!!

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 19:59

Brravo!!!

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 15:34
Brravo!!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 14:47
sunce pp san ti poslala,a sad cu ovde ponovit,radi se o izravnavanju nabora.ukratko,kad zalipite salvetu,pozeljno je prvo stavit ljepilo pa onda salvetu,daleko manje nabora bude..i nakon sto prijeđete spuzvom ili spuzvastim valjkom po motivu,one nabore koji su ostali ispritiskate tom istom spuzvicom.to san sasvim slucajno otkrila,sama,nisan nigdi procitala i skroz san zadovoljna ucinkom..
edit:da nebi bilo zabune,kad kazen da san sama otkrila,mislin na ovo pritiskanje,sve drugo san pokupila od nasih majstorica Wink
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 20:38
valjda da, da bude ravno i mozda ljepilo jace primi-ono termicka obrada
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 19:42
Pa valjda da ne bude "bora" haha
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 18:59

hmmmmmmmmmm, nekak  mi se cini sve isto kao kaj delamo samo kaj je izmedju i peglanje....................neg ja sam danas stavila pramenove....sad sam prava plavusa

ma to sam i ja mislila jedino što me buni je ono ljepilo prije, koja je svrha peglanja onda???
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 18:05
hmmmmmmmmmm, nekak  mi se cini sve isto kao kaj delamo samo kaj je izmedju i peglanje....................neg ja sam danas stavila pramenove....sad sam prava plavusa
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 15:57

bus objasnila mi peglanje........................smile43

Ma kokiceee, neznam ni ja, vidjela sam samo one slikice sa neta, nisam nikad radila uživo.
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 14:02
bus objasnila mi peglanje........................smile43
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 13:55
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

sunce...

predivno....sve ti je krasno...ispalo

hvala ti Leonarda...baš ste mi od pomoći Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.