Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 89> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
idi po redu po pristiglim porukama...pa ko brži njegova djevojka...ups....salvetice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
žemske, zatrpale ste me porukama!!! nikom ništa ne obećajem jer kaošto rekoh od većine imam po jednu, pa da bude fer....idem od prve pm, ne znam kak bi drukčije......no bum jedan dan svratila opet do te tete po još salvetica........
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
ajmeee, svega, otkad me nije bilo tu se nakupilo salvetica mko u prici... sad cu ja u harac...
![]() i pohvale za radove svimaaaaaa, bravoooo, sve je super samo ne stignem svaku pojedinacno komentirat!
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
prosim da javite curke koje ste dobile salvete, da znam jel su stigle
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jazz dobro nam došla!!!
Curke ja sinoć bila u interšparu...nema ništa.........sve opustošeno!!!!
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ja sam jučer radila reviziju svojih salveta i sve poslikala..sad hoću prebaciti na komp i baterija prazna
![]() sutra ću vam staviti i svoj izbor...btw, još imam dobar dio onih iz prve ponuđene ture...
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
[QUOTE=bubamara22]evo da i ja konačno stavim salvete koje sam dobila jučer....neke imam samo po jednu, nekih više....pa navali narode...
jassi tek mi je sad palo na pamet da ne kužim kak se nisam sjetila dofurat k tebi da vidiš....no, dobro, ak oćeš kaj viči!!! Bubamaroooo, bubamaroooo...ima jedna pjesmica koju moj sin pjeva....i mi s njim... Jutrić, salveta imaš podosta, ako stigneš utrpati nešto i na vlak za Rijeku, evo ti popisa: Prva slika - prva i četvrta Treća slika - drugi red druga i treća Četvrta slika - prvi red treća Peta slika - prva Šesta slika - Ton & Jerry Hvala ti i pozdrav iz skoro zametene Rijeke |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
evo da i ja konačno stavim salvete koje sam dobila jučer....neke imam samo po jednu, nekih više....pa navali narode...
jassi tek mi je sad palo na pamet da ne kužim kak se nisam sjetila dofurat k tebi da vidiš....no, dobro, ak oćeš kaj viči!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
spring, jel moze ova druga u prvom redu i druga u drugom redu? podaci su na ppu ;) |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
i ja imam nekih salvetica za ponuditi.ako koga zanima neka se javi.ako imate duplih rado ću primiti.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ninochka,ja sam kupila kod nas(Vž)u euroshopu limene kutije za čaj.Je da imaju sliku no mogu se prefarbati.
![]() Visoke su nekih 12cm a široke 9cm
E da i cijena im je 7.90kn
![]() Ja sam te kupila no ima i četvrtastih i okruglih,naravno i većih.Ne znam ostalima cjenu samo ovima(tu na jednom još piše
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
e a kaj nije bilo nikakvih platna?????????????????????????????? ili nije bio tih malih????????????????????????????????????????????
spring saljem pp
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
curke, u kiki nema platna.
2 jassi: glava od rudolfa ti je bila po 7 i nekaj kuna, svi ostali kalupici (zaista su majusni) kostaju 12,90. kupila sam 4 koja sam prepoznala kaj su (bozicno drvce, sob rudolf, saonice i drveni konjic. ima jos slonic, nekaj kaj ne znam niti kaj bi bilo, magarcic, zvjezdice nisam nasla iako smo zajednickim snagama kopale i majka i ja ;) bilo je i bozikovine ali tu mi je zgrabila teta pred nosom, a ne bum se bas u kiki mlatila za kalupe :) PLATNA NEMA NEMA I NE ZNAJU KADA CE DOBITI (govorim za ova iz kataloga). eto...imah volju, ali nisam nasla. no imate sisarki 18 kom zlatnih ili srebrnih za 15ak kn (14,99) no treba vam kupon iz kataloga koji prilozite uz kupnju (kataloge pokupite na ulazu u kinu i odrapite kupon koji vam treba). |
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
SunceRi hvala na odgovoru, tako sam otprilike i mislila da je bolje samo sa vlažnom krpicom ili spužvom preći preko tanjura ... u perilicu nikako
![]() |
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
hej :)
hvala vam tete na dobrodoslici ![]() Evo bila sam jucer u "Euroshopu" i mogu vam reci da sam poprilicno razocarana ponudom. staklarije gotovo da i nema, ima samo nekakvih zdjela ali su sve strukturno obradjene uglavnom u bozicnim i zimskim motivima tako da nisu zgodne za salvetiranje :) . Ima nesto drvenih artikala - kutijica, sitnih polica i slicno ali je sve to nekako sitno a cijene su ajme i kuku. Gledala sam i kistove i ljepila i lakove za decoupage i duplo su skuplje nego u hobi ducanima, tako da po mom misljenju ne trebate puno plakati za ovim ducanom ![]() Pozdrav !! ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jazz dobro nam dosla draga susjedo,ja san ti iz stobreca..i ja cu do metroa za koji dan,ali mislim da cu dio sa salvetama izbjegavati u sirokom luku(mos mislit ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Jazz dobro došla među nas
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Interspar ima još u Sisku, Osijeku, Zadru i Sl. Brodu!!
Nadam se da nisam nikaj pobrkala!! ![]() |
|
![]() |
|
http://www.kika.hr/db/content/prospekte/pdf/Prospekt1495.pdf
evo ti prospekt di vidis npr ta platna i kalupe kaj sam te na mom postu zamolila da pogledas i uzmes mi-dakle platna za tebe, kalupi za kolace s rudolfom za mene pls
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |