SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 61> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kakva god da bila "u živo", slika na dasci je fenomenalna
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
a jesi neka,ubi me tvoja skromnost...poslat ces na mail,kad neces ovde,meni svejedno
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ha ha ha, obrati pažnju na tvoj tekst, citat: ma nisan ni sumnjala da ce mi se svidit. Baš lijepo od tebe, ha ha ha... Nedam više nakita...dosta je bilo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
toooo kraljice,i ostali nakit,molim,na vidjelo.jako lijepih komada ima,ma nisan ni sumnjala da ce mi se svidit..a prozor,on mi je ludilo....
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
daske..misliš na ove dvije zimske slikice ili na prozore, prozori su dasketina i pol, ali medo i snješko su na najneisplativijim slikarskim platnima ikad viđenim...kupila sam ih prvi i zadnji put i to sam ih danas preuređivala jer su mi bagavi ispali prvi put, kraklee mi je na jednoj popucao samo jedna crta i to debljine olovke a druga brdo malih crtica i to samo na jednom boku...pa nek mi netko kaže da je sve u nanošenju, e nije, malo je i u masnoči i prljavštini predmeta na koji se nanosi...bili su sa cviječem a sad su zimski, i neka su ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
krasno ti jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hehe opcela si po daskama kao i ja...bravooooo, to volim, drvo i kamen
|
|
![]() |
|
naravno još trebaju lak ali s obzirom da je vani nevrijeme i pljusak pričekat ću hladnije dane sa manje vlage u zraku...
|
|
![]() |
|
u pomanjkanju platna, vračam se starim korijenima i dragom mi kamenju kojeg jedva dobavih...ne obazirite se na već viđene motive, to su po "narudžbi" za moju kumicu...
ja još uvijek čekam da neko prođe preko Rijeke i dostavi mi hrpu plosnatih riječkih kamenja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prozori su s a v r š e n i |
|
![]() |
|
miško, u živo nije šljašteće, uopće neznam odakle one fluorescentne flekice, no, da objasnim...daska, bijeli akril...slika iz časopisa ( smočena ) ljepilo i lak, i to je to, što kaže Almo Čatlak. |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ajmeee, šta je ovo??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
curkeeeee, stigao mi poštar...dobila sam svega i svačega ali neznam točno kome sve zahvaliti s obzirom da neke koverte nemaju ni imena a kamo li nickmane
![]() došli su mi prozori, tra la la..niko sretni od mene..još da mi platna stignu ovaj tjedan... a sad ću vam pokazati što sam prekjučer u pomanjkanju platna i neimaštini prozor-salveta napravila... prvo sam mrknula susjedu koji je adapritao fasadu, jednu daščicu na otpadu...nije baš pedagoški pred djetetom, ali sam mu objasnila da to zasigurno barba Vlado više ne treba... ![]() |
|
![]() |
|
da nebi bilo zabluda, ovaj nakit nije stavljen tu radi prodaje, već kao još jedan pravac kojim se bavim...
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
je, je, ugljen je zakon. zubi i jezik su joj jadnoj crni jer ne zna progutat nego zvace...
![]() ajd bas mi je drago za sunceko!
![]() |
|
![]() |
|
evo za Kaću koja je tražila i moj nakit na vidjelo...
ima još brdo toga ali ovo sam zadnje slikala pa je bilo najjednostavnije za staviti tu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa nevjerojatno da sam ti virus poslala preko neta
![]() drago mi je da ti se sviđa sunce...meni je bila pre apstraktna salveta, a sad mi je jedna od favorita, odmah sam ju prikeljila u radnu sobu, savršeno paše jer je zid ciklama boje... ozdravite, i krkaj ih odmah medicinskim ugljenom..uostalom to bi ti trebala znati, zar ne? ![]() |
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
zeno, super super, sve po redu, i to jos virozna, svaka cast... e al sunceko mi se nekak najvise svidja ...
![]() ![]() (btw i ja sam za vikend imala bljuckanje (i ono drugo, da ne spominjem...), al nije to najgore, lako za mene, nego i moja mala, koma.. sad jos kad mali krene, ideesss...)
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hihihi...nemres vjerovat al vidim te....ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
bome bi bilo bolje, a samo da znaš koji lijepi primjerci...da si me vidila...moji u bazenu a ja vani na debelom minusu + puše, sagnuta i tražim što podatnije kamenje...ljudi unutra upitnici nad glavama...mislili su, vjerojatno, da nisam sva svoja... |
|
![]() |
|
hehehe otela ti kamenjeeeeeeeeee...bilo bi ti bolje da si ih meni dala...hihihi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |