Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 55> |
Korisnik | |
ANIKA ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anika
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ANIKA ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
anika
|
|
![]() |
|
anika
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pred Božić svake godine imam ritual sa jaslicama. Evo na brzinu jedne od njih: ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Anika, super su. Umjetnost !!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
anika
|
|
![]() |
|
Triša - Pevec je lani farbao: 12 kn obična ruža sa svim zelenilom (skoro 0,5 m visine savijeno u krug) i kuglica 6 kn, svijeće 6 kn, a ostalo sačuvano od poklona i buketa...
Evo kakav je bio lani:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo ,predivan je, e ti si mi blizu, pa ako zaškripi, lakše ćeš mi pomoći. Ustvari mogla bi mi reći s čim si farbala ovo narančasto i zlatno, pa da si i ja kupim, jer doma nemam ništa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Moj stol spreman za advent ![]() |
|
|
|
![]() |
|
eve007 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
Hvala ti ,Triša
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
eve007 dobro nam došla, vidim već si se uklopila, vjenčić ti je prekrasan, moram se i sama potruditi oko ukrasića.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
eve007 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
Hvala,drago mi je da vam se svidja
![]() |
|
![]() |
|
eve007 , predivan je ja svoj radim većeras i još dva sutra ti šaljem slikicu
|
|
anika
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo.. krasan je!!!
![]() |
|
![]() |
|
Obozavam Bozic i divna mi je ova tema!Stvarno ste kreativne!Evo mog ovogodisnjeg advenstskog vjencica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cure moje pa vi ste genijalne,koliko ideja i kreativnosti,svi vasi radovi su mi super..odusevljena sam
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
moj prijedlog je da poklopac motaš i po gornjoj i po donjoj strani, a onda kad se posuši i stvrdne ono s donje strane jednostavno odrežeš....ovo gore će ostati tak spleteno...
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
dada, imam i ja jedni pitanje oko ovih "kuglica", naime imam doma jednu kutiju u obliku zvijezde, pa bi po poklopcu motala špagu, al me strah da to neću moći odljepiti. Jel to ipak izvedivo?
|
|
![]() |
|
lola1415 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Hvala ti! Budem probala!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Nisam radila s crvenom vunom, ali sigurna sam da se neće vidjeti ako ih presprejaš. Što se tiče balona, da bi izgledali okruglo, a ne jajasto, napušem ih napola i dobro ih svežem. Moraš pripaziti dok namotavaš špagu da ti se balon ne izvitoperi. Dakle ni prejako, ni preslabo. Pri promjeni smjera namatanja špage, možeš se poslužiti selotejpom, kojeg kasnije, kad se ljepilo ošuši, lako skineš. Nemoj misliti da su sve moje kugle uspjele, jer nisu...špaga ponekad sklizne, pa moram ponovo ili vidim da je balon izvitoperen, pa opet ponovo. Bitno je ne odustati, jer nije teško, a trud se isplati. Sretno! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |