Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje male i velike mezimice-Dzomba
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje male i velike mezimice-Dzomba

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 48>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 22:15
..malo boje za ove sive dan..Smile

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sonora View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 22
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 21:47
AKO SE DESI DA JEDNOGA DANA
NESTANU SVA STABLA

ČOVJEKU NEĆA NIŠTA OSTATI

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 20:37
Zuti Jasmin ove godine,nazalost,nije uspio dati massimo,zeznuo ga je vjetar koji smo imali ovih dana,a i temperature su dosta nize nego prosle godine ali evo uspjela sam napraviti par slika:

Kalanhoa je uspjela dati novi mali cvijet,iako i nije nesto najbolje ovih dana..

WinkWinkWink

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 14:01
Jasmin se je jutros probudio ovako.. TongueTongue (inace u bergamu snijeg je rijetkost..a tako je lijepo vidjeti gaEmbarrassedEmbarrassed)

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 21:51
Izvinite,stvarno mi treba godisnji odmor LOLLOLLOL..bila sam ubijedjena da sam ubacila ime..Zove se Kalanchoe Tomentosa..
Izvinite Big%20smile.. i moje mezimice vam se zahvaljuju na Komplimentima EmbarrassedTongueWink!
Razmisljam da otvorim temu samo za moje sukulente,kaktuse(nemam ih bas mnogoEmbarrassed)..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 15:52
lijepa je,kako se zove?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 11:21
E ova je stvarno prekrasna.
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 09:06
Predivna je i kako reče Anaide i mene su "zapalili" sukulenti, pa stalno nešto kibiciram u dućanima i na dobrom sam putu da jednog dana već imam priličan broj.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 22:51
Posto sam joj saznala ime(HVALA Kika Smile),evo i slika jos jedne male-velike mezimice EmbarrassedEmbarrassed..kako vidjoh na internetu,u proljece bi trebala i cvjetati StarStarStar..kako me lijepo obradova Big%20smile!!

Kalanchoe Tomentosa :

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 21:44
Hvala EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed..od veceras sam vlasnica jos jedne..malo je falilo da ih sve kupim,hehehehe,ali sam se suzdrzala!! LOLLOL

Hvala Vam!!!! EmbarrassedTongue

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 07:16
Baš kao što Lantana reče - tako i meni... Sve su mi draži sukulenti SmileSmileSmile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 21:14

Kako i sama vidis,ja ih Obozavam TongueEmbarrassedEmbarrassed!! I kad god imam priliku,kupim nesto..prelijepe su!!TongueTongue.. A bilo bi lijepo vidjeti taj tvoj vrtic!! ClapClap

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 21:09
Znaš Dzomba od kad gledam ove tvoje mezimice, sve mi se više sviđaju krasule, aloe i ostali sekulenti, moji su svi u vrtu, ali mislim da ću napraviti jedan mali vrtić za kuću.
život je more
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 20:00

Evo mojih 5 novih mezimica TongueTongue:

Kalanchoa:

Aloe Aristata:

Aloe Striata :

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 19:26
Hvala ti Vera 4 TongueTongue.. Bilo bi lijepo da je rijec o Crassuli..trazila sam na internetu,ali bez uspjeha!!
Nego danas sam otisla u carsiju na kafu i vratila sam se s 5 novih biljki Tongue.. za dvije znam Kako se zovu a za ove tre molim za pomoc..
Mozda ih ti Vera imas?Embarrassed..Hvala Vam unaprijed!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 00:14
Baš lijepa, sjajna kao da je od voska. Ova slika ispod nisam ni ja sigurna. Neka echeveria opet ili crassula. Imam je i ja ali nisamznala da može po zimi vani. i moja bi nešto cvjetala, izgleda da im je sezona. Što se boje tiče, ne brini, naproljeće čim ju staviš vani potamniti će.Clap
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 22:57
Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

Baš lijepe biljčice

Hvala!! smile79

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 22:51
Baš lijepe biljčice
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 22:44
Vera 4 Tongue,echeveria se je oporavila..evo kako izgleda sad!TongueTongue

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 22:41
O ovoj biljci neznam dosta..moja prijateljica Angelica je drzi cijelu godinu napolju zato i ima ove listove crvenkaste(dobila sam je od nje)..od kako sam je unijela u kucu, narasla je i vraca svoju boju koja je svijetlo zelena..izgleda da se sprema i da cvijeta,nisam znala Embarrassed..

Evo kako je izgledala PRIJE :

I SAD:

Zna li neko od Vas o kojem je cvijetu rijec??
Hvala unaprijed!!Embarrassed

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.