Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 89> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ninochka nisi dobro vidjela, to je pakiranje od 20 komada po toj cijeni!!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
ma ne mogu vjerovati...pa kud prije!!! |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Bila je Ninochka u subotu u Kiki i baš sam ju bila zamolila da mi kupi ta 2 seta...ali rekli su joj da je to sve rasprodano ![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
curke hoče li koja ov vas još koji put posjetiti Kiku vezano za ona platna, tj. cijeli slikarski paket , da li se mogu i ja sa mora nažicati za jedan pa da mi ga frknete na poštu?
|
||
![]() |
||
|
a veznao za nabadanje, ja također koristim jabuke...a stiropor bi mogla vrlo lako nabaviti ali se ne sjetih...sjetila sam se da bi mogla nabadati u cviječarsku spužvu ali mi je nekako bilo žao...ovako sam isti dan prisiljena napraviti štrudlu na radost ukučana
![]() |
||
![]() |
||
|
hej otok, super stranica...ja sam si skinula par motiva za scrapbook i colage...nikad se nezna!
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ma gdje si ti vidjela te cijene - cijena jedne salvete je od 0,18do 0,20 eur,
a paketić je po toj cijeni (nisam pronašla koliko je komada u paketiću)
Mislim da ona oznaka uz salvete (npr 4 motiven) ne znači 4 komada, nego
4 motiva na jednoj salveti.
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
A gdje je ta veletržnica???
Na Žitnjaku ili???
![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
otok, pa ovi su papreno skupi za 4 salvete 3,40 eura plus postarina :( idesh...pretjerano skupo. motivi prekrasni ali geeeez pa nisu salvete sa pozlatom.....ali da su lijepe uh.... :( |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
curke u subotu ujutro cu se potruditi probuditi pa javim vama koje trebate materijale za bozicne vjencice kaj ima na veletrznici cvijeca (misa mu tustog, rade od 4,30 ujutro do 12 pa se zaista moram dici u 7 da u osam budem tamo) :)
ak ne uspijem staviti fotke opisat cu zorno (jos uvijek bt i moj mob strajkaju a za fotic sam u selidbi posijala kabel za spajanje na komp :( )
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
njih sam kupila u keruma,nisan im mogla odolit koliko su slatke.. |
||
![]() |
||
|
idem na adventski jer nema nikaj drugo kaj me zanima, a na kristal lak sam se vec davno prijavila samo sam sada potvrdila prijavu. zanima me ta tehnika jer sam vidjela par radova u lumosu. idesh....jako lijepo.
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
e, i ja sam gledala taj kristal lak
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
kaj ideš na adventski vjenčić? Ja bi išla na onaj kristal lak ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
cure u lumosu ima platna 10*10 i cijena im je 11,90 kn. ako koga zanima, nek mi javi pa uzmem sutra kada sam tamo na radionici :) idem vidjeti kak izgledaju njihove radionice :) a i salvetice dolaze :) hihihi :)
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ok,samo da znam.Pogledat ću ima li manjih.Ako nađem donesem u četvrtak(ako dođem)
|
||
![]() |
||
|
sasha, velike su mi. ne bih nista vece od visine do 10 cm i sirine do 8 cm. malene. :( ni ovih vise nema u mulleru, no dobit ce robu do vikenda veli zena :)
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ninochka,jel mogu ovakve okrugle
![]() Samo taj mali natpis imaju sa jedne strane.Vioke su 15cm a široke 10cm,cijena(prava sitnica) 8,90kn
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |