Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 89> |
Korisnik | ||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
curke u subotu ujutro cu se potruditi probuditi pa javim vama koje trebate materijale za bozicne vjencice kaj ima na veletrznici cvijeca (misa mu tustog, rade od 4,30 ujutro do 12 pa se zaista moram dici u 7 da u osam budem tamo) :)
ak ne uspijem staviti fotke opisat cu zorno (jos uvijek bt i moj mob strajkaju a za fotic sam u selidbi posijala kabel za spajanje na komp :( )
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
otok, pa ovi su papreno skupi za 4 salvete 3,40 eura plus postarina :( idesh...pretjerano skupo. motivi prekrasni ali geeeez pa nisu salvete sa pozlatom.....ali da su lijepe uh.... :( |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
A gdje je ta veletržnica???
Na Žitnjaku ili???
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ma gdje si ti vidjela te cijene - cijena jedne salvete je od 0,18do 0,20 eur,
a paketić je po toj cijeni (nisam pronašla koliko je komada u paketiću)
Mislim da ona oznaka uz salvete (npr 4 motiven) ne znači 4 komada, nego
4 motiva na jednoj salveti.
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
hej otok, super stranica...ja sam si skinula par motiva za scrapbook i colage...nikad se nezna!
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
a veznao za nabadanje, ja također koristim jabuke...a stiropor bi mogla vrlo lako nabaviti ali se ne sjetih...sjetila sam se da bi mogla nabadati u cviječarsku spužvu ali mi je nekako bilo žao...ovako sam isti dan prisiljena napraviti štrudlu na radost ukučana
![]() |
||
![]() |
||
|
curke hoče li koja ov vas još koji put posjetiti Kiku vezano za ona platna, tj. cijeli slikarski paket , da li se mogu i ja sa mora nažicati za jedan pa da mi ga frknete na poštu?
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Bila je Ninochka u subotu u Kiki i baš sam ju bila zamolila da mi kupi ta 2 seta...ali rekli su joj da je to sve rasprodano ![]() |
||
![]() |
||
|
ma ne mogu vjerovati...pa kud prije!!! |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ninochka nisi dobro vidjela, to je pakiranje od 20 komada po toj cijeni!!!
|
||
![]() |
||
|
pa pise ti lijepo uz salvetu 3,40 eura! pogledaj kaj pise kad kliknes, ne znam gdje si vidjela cijene od 0,18 do 0,20 eura jer lijepo pise 3,40 kod svake.
|
||
![]() |
||
|
da na zitnjaku, kad ides prema turbo limachu, prije toga ti je ulaz u veletrznicu i stari pjer i dobri zaboravih kak se zove su ti tamo. placanje gotovinom i nije potrebno imati firmu pa placati virmanom, kupujes koliko ti treba (zvala ove iz dobrog nekaj i iz pjera i dobila isti odgovor). idem tamo u subotu ujutro prije radionice.
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
E da moje su frendice tam kupovale ukrase za izradu pozivnica i kitivca za svatove .. ali navodno se može i telefonom naručiti.. ajd ti Nina točno vidi kak se to zove pa možda imaju i preko net nešto!!
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Lijepo molim ako koja naleti na koji lovački motiv tipa patkice ili jeleni, srne i sl...nek me se sjeti.. nije bitna cijena!!
![]() Moram se nekako odužiti mužiću... |
||
![]() |
||
|
zna li itko od vas da li u Lumosu mogu naručiti pa da mi pošalju poštom paket...znam da nemaju internet kupovine pa me zanima postoji li ta opcija jer imaju neke stvati koje Chemaco i N&B nemaju ( barem ne na netu )
|
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
ako mislis na nesto lovacko na salveti, imam ti ja s patkama.
|
||
![]() |
||
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
|
ja sutra ili najkasnije prekosutra idem u metroa, tamo je veliki izbor salveta po akcijskim cijenama tako spremite se na novi materijal
![]() |
||
![]() |
||
|
Bilježim se!! ![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
ide li tko u skorije vrijeme u nb u zaprešić....ukoliko ima netko iz zagreba da će ići, molila bih samo ako može da mi kupi par malih zlatnih zvončića, koštaju 1,20 i 1,50.....
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |