Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 15:59
hippy aj me zvrcni na broj u pmu :)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 15:38
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

curke, zvala me maloprije curka iz lumosa, salvete jos nisu stigle. najvjerojatnije sutra. pa sve koje ste rekla da nekaj pogledam i javim, eto nemrem jer nisu stigle josh :( tj nece danas biti u ducanu kada sam tamo na radionici.

OOoooo, opet moram nekaj naručiti od tebe ...može?
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 15:35
curke, zvala me maloprije curka iz lumosa, salvete jos nisu stigle. najvjerojatnije sutra. pa sve koje ste rekla da nekaj pogledam i javim, eto nemrem jer nisu stigle josh :( tj nece danas biti u ducanu kada sam tamo na radionici.
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 14:59
goga, Hippy i Miškopiško...salvete su vam poslane, a ja sam dobila salvetice od Hippy i Franjice, thanx curke...stojim na usluzi
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 14:02
goga i proljece, posiljke su otpremljene u vasem smijeru. miskopisko, tvoja ide sutra.
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 11:14

kaca43 posiljak otisla prema tebi, goga-zg dobila sam jucer salvetice fala, posalji pmom adresu da ti posaljem moje duplice :)

miskopisko: imas pm :)

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 09:38
Lolly i goga-zg.. stigle salvetice!!
Hvala!!
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 08:57
hvala bubamaro...evo, i ja sam skinula svoje dupliće...

View Raw Image' jQuery1227685456981="19">
View Raw Image' jQuery1227685531318="19">
View Raw Image' jQuery1227685615203="19">
View Raw Image' jQuery1227685759040="19">
View Raw Image' jQuery1227686163188="19">
View Raw Image' jQuery1227686261595="19">
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 07:38
Bubamaro, kada spavaš? Išla bi ja u Zaprešić ali ne znam adresu
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 07:37
Bubamara.... hvala!!!! smile79
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 03:31
iris, spring, ančica, miškopiško i hippy  -  salvetice danas kreću k Vama....
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 03:08
ide li tko u skorije vrijeme u nb u zaprešić....ukoliko ima netko iz zagreba da će ići, molila bih samo ako može da mi kupi par malih zlatnih zvončića, koštaju 1,20 i 1,50..... smile143
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 19:47
Originalno poslano od člana lollypop lollypop napisao:

ako mislis na nesto lovacko na salveti, imam ti ja s patkama.

Bilježim se!!smile143
Na vrh
Jazz View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 75
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jazz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 18:31
ja sutra ili najkasnije prekosutra idem u metroa, tamo je veliki izbor salveta po akcijskim cijenama tako spremite se na novi materijal Big%20smile , a cim stane ova sugava kisa (nadam se  takodjer sutra/prekosutra)  idem do par hobi ducana po gradu po neki materijala pa cu vam pogledati platna i stiropor kuglice - to trazim i za sebe.
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 18:30
ako mislis na nesto lovacko na salveti, imam ti ja s patkama.

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 18:29
zna li itko od vas da li u Lumosu mogu naručiti pa da mi pošalju poštom paket...znam da nemaju internet kupovine pa me zanima postoji li ta opcija jer imaju neke stvati koje Chemaco i N&B nemaju ( barem ne na netu )
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 18:19
Lijepo molim ako koja naleti na koji lovački motiv tipa patkice ili jeleni, srne i sl...nek me se sjeti.. nije bitna cijena!!smile143

Moram se nekako odužiti mužiću...
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 16:57
E da moje su frendice tam kupovale ukrase za izradu pozivnica i kitivca za svatove .. ali navodno se može i telefonom naručiti.. ajd ti Nina točno vidi kak se to zove pa možda imaju i preko net nešto!!
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 15:32
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

curke u subotu ujutro cu se potruditi probuditi pa javim vama koje trebate materijale za bozicne vjencice kaj ima na veletrznici cvijeca (misa mu tustog, rade od 4,30 ujutro do 12 pa se zaista moram dici u 7 da u osam budem tamo) :)

ak ne uspijem staviti fotke opisat cu zorno (jos uvijek bt i moj mob strajkaju a za fotic sam u selidbi posijala kabel za spajanje na komp :( )

A gdje je ta veletržnica???
Na Žitnjaku ili???
Confused

da na zitnjaku, kad ides prema turbo limachu, prije toga ti je ulaz u veletrznicu i stari pjer i dobri zaboravih kak se zove su ti tamo. placanje gotovinom i nije potrebno imati firmu pa placati virmanom, kupujes koliko ti treba (zvala ove iz dobrog nekaj i iz pjera i dobila isti odgovor). idem tamo u subotu ujutro prije radionice.
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 15:30
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

otok, pa ovi su papreno skupi za 4 salvete 3,40 eura plus postarina :( idesh...pretjerano skupo. motivi prekrasni ali geeeez pa nisu salvete sa pozlatom.....ali da su lijepe uh.... :(

Ma gdje si ti vidjela te cijene - cijena jedne salvete je od 0,18do 0,20 eur,
a paketić je po toj cijeni (nisam pronašla koliko je komada u paketiću)
Mislim da ona oznaka uz salvete (npr 4 motiven) ne znači 4 komada, nego
4 motiva na jednoj salveti.

pa pise ti lijepo uz salvetu 3,40 eura! pogledaj kaj pise kad kliknes, ne znam gdje si vidjela cijene od 0,18 do 0,20 eura jer lijepo pise 3,40 kod svake.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.