Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ančica- decopauge on my way
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ančica- decopauge on my way

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 26>
Korisnik
Poruka
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 14:52
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

daskice su krasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ne znam koja mi je lijepsa, neg kak si tak ravno vukla linije??

ajme jassi što si ih tek sad vidla, te su ti već iz naftalina

linije sam radila s pik trakom

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 14:54
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

selotejp?? il neka ljepljiva traka.... tak bum ih ja čim kupim daske naravno...

samo daj, daske su ti bile povoljne u sparu, neznam jer ih još imaju

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 15:19
ovako sam ja ukrasila jednu dasku za rezanje..kupila u konzumu za nekih 16-ak kn i poklonila kumici za ukras u kuhinji

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 15:28
ajme, savršena je!!!!!!!
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 16:15
je,je vidla sam je, super je!
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 07:45
eto nisam radila sa salvetama nego kartonom, mojoj curi za sobu ili vrata ukrase, moramo ih samo ukomponirati, naljepiti na podlogu, a možda još nešto i napravimo
G]

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 07:46
eto ti na problem, sa slikama

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 07:46
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 07:50
evo dedek ponovo, da ga ispravimo

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 07:52
Nešto novo, suuuuper....    idemo dalje
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 07:56

i kućerak

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 07:12

vidim niste ženske od kartona, onda ću vam danas predstaviti

MOJE LJEPOTICE OD DECOUPAGE-A

I MOJA NAJDRAŽA
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 07:41
"Kartonaža"  ti je odlična, baš dobra ideja, a zdjelice i kuglica krasne
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 08:15
ančice, odlični su ti ovi radovi od kartona...ovaj djedica i bor su kao oni što tete rade u vrtićimaSmile a to mi je uvijek bilo prekrasno
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 08:37
hvala, trudile smo se
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 08:24
aha, danas zatišje izgleda da ste sve delale noćnu šihtu

da ne ispadne da već danima ništa ne radim, da i ja stavim malo nešto ovdje

ja sam sva u kuglicama, kuglice idu ko alva(da kucnem u drvo), da vam pokažem dio koji danas odlazi od mene, još tolko mi se suši na štapima, ali neka neka bit će kunića

novi modeli kuglica

pa jedna slikica sličnu ste vidjeli, ova je za prodaju napravljena za jednu djevojčicu za poklon

i poklon mojoj svekrvi danas za imendan

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 09:03
Ančice... moram iskreno priznati da tvoju kartonažu do danas nisam ni vidjela!! Oprosti.. ali ideja mi se sviđa.. dapače budem neto smislila po tom pitanju!!

Kuglice su me očarale.. mene čeka jedno deset komada za sebe ali čeka me i pegla pa ne znam što ću prvo!
Slikica a sobom i curicom je prekrasna.. gdje si nabavila tu salvetu?

I da rekla si mi na mom postu nešto za ukras za vrata.. jesi ti napravila svoj tako?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 09:17
dakle kugle i curica su prekrasne...slijedecu godinu se hicem na kuglice pa necu cekat alimentaciju od suda..hehehehe

krasno jeeeeeee
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 09:17
ma suše nam se i čekaju da ih se prihvatim, a trebala bi pronaći neku zanimljivu salvetu da ih stavim na njih, mi ćemo napraviti (nadam se ) nekoliko kompleta to nam je ideja za humanitarni sajam koji je slijedeći petak pa bi se trebale i požuriti, kad pričam u množini to je moje dijete i ja..
drago mi je da ti sviđa, a i smile79moje dijete oduševljeno kartonažom

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 09:18
gdje je humanitaran sajam da doniram nekaj?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.