SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 61> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma da, moš si mislit.... Evo na kaj ti se ja palim..dugo ja to već gledam...i mislim da bum uskoro nekaj i realizirala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
pa to je to, poigraj se još malo sa bojama ili ako nečeš može podloga uvijek biti bijela a crte ravne ispadaju ako zaljepiš selotape, odnosno traku za farbanje zidova ![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ha ha barem nešto , u svemu si drugom savršenstvo bez mane, nemoj ni početi zasjenit češ nas u prve dvije ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ajme kako su ti dobre flaše
![]() Ja još nikad nisam radila na njima ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
tako i ja radim, sunce...jedino nisam nikad pokušala dobiti ovako ravne crte..ovo je moja prva (od ne baš mnogo napravljenih)
![]() |
|
![]() |
|
ne razrjeđujem bijelu boju i spoužvom tapkam po boci, odmah se suši ali je preporučljivo proči još jednom |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sviđaju tise, baš mi je drago! vrlo je jednostavno, objašnjavala sam već kako se radi na mojim prethodnim stranicama, ako imaš strpljenja pročačkaj a ako nemaš čemo uživo kad mi Ipsi ozdravi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Boce izgledaju divno ovako na kupu, još kad biš me naučila kako se to dela, jer meni to izgleda presavršeno- objasnit ćeš jednog dana uživo - nadam se.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
evo sve moje boce zajedno, osušile su se i sad čekaju silne sestre i braču...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i ja mu zelim da sto prije ide u vrtic,da sto prije ozdravi sunce malo
![]() |
|
![]() |
|
čuj neznam kako toni danas, ali ja svog davim od rano jutro, inhalacija, klopa, fluimukan, čaj, med...mali će poželjeti otiči sam u vtić...ufffa ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
belj belj
|
|
![]() |
|
a ja od 21 do 06 he he he, bolja sam ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kak ne ja sam spavala neka 4 sata--jupi
|
|
![]() |
|
hej, mali mi je bolestan a muž mi je ujutro krenuo na poslovni put u bihač pa smo popili kavicu skupa ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma obadvije, a ti nisi niti išla spavati ili?
|
|
![]() |
|
ko sunce ili ja????
hehehe nas dve smo ranoranioci....
kaj sunce zezas, odi u moju galeriju pa pogledaj kaj sam mirno jucer po noci do jutreka delala
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A zašto ti ne spavaš ovako rano?
|
|
![]() |
|
Ti, mirnih faza, ma ne zezaj ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |