Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 89> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iris, spring, ančica, miškopiško i hippy - salvetice danas kreću k Vama....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bubamara.... hvala!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Bubamaro, kada spavaš? Išla bi ja u Zaprešić ali ne znam adresu
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
hvala bubamaro...evo, i ja sam skinula svoje dupliće...
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Lolly i goga-zg.. stigle salvetice!!
Hvala!! |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
kaca43 posiljak otisla prema tebi, goga-zg dobila sam jucer salvetice fala, posalji pmom adresu da ti posaljem moje duplice :) miskopisko: imas pm :) |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
goga i proljece, posiljke su otpremljene u vasem smijeru. miskopisko, tvoja ide sutra.
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
goga, Hippy i Miškopiško...salvete su vam poslane, a ja sam dobila salvetice od Hippy i Franjice, thanx curke...stojim na usluzi
|
|
![]() |
|
curke, zvala me maloprije curka iz lumosa, salvete jos nisu stigle. najvjerojatnije sutra. pa sve koje ste rekla da nekaj pogledam i javim, eto nemrem jer nisu stigle josh :( tj nece danas biti u ducanu kada sam tamo na radionici.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
OOoooo, opet moram nekaj naručiti od tebe ![]() |
|
![]() |
|
hippy aj me zvrcni na broj u pmu :)
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
felix,stigle su mi salvete.puno ti hvala.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
spring stigle su i tvoje salvetice.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
uuu,koliko divnih salvetica za razmjenu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ninochka vec se radujem...zahvaljujem se tebi,i hvala veliko curama od kojih sam vec dobila salvete,a to su sunce,hippy,jassy i goga...smajlici mi ne rade pa vam ne mogu poslat puno,puno pusa..racunajte da jesan ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pogledajte ovo
To je kolekcija sakupljačice salveta (oko 16.000 klomada), nudi se razmjena (teta bi vjerojatno poludila kad bi čula da bi ih mi izrezuckali).
Samo sa morskim motivima ima oko 200 različitih, da ne nabrajam dalje.
To je iz Češke, ali ako si nešto baš jako želiš......valja se potruditi
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
cure, poslala sam svima sve
![]() |
|
![]() |
|
miskopisko, otisla i tvoja koverta danas :)
|
|
![]() |
|
thanks
![]() |
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
SunceRi jesi dobila moje salvete? Pa već su trebale doći, poslala sam ti ih u ponedjeljak
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |