Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 26> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme jassi što si ih tek sad vidla, te su ti već iz naftalina
linije sam radila s pik trakom
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
samo daj, daske su ti bile povoljne u sparu, neznam jer ih još imaju
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ovako sam ja ukrasila jednu dasku za rezanje..kupila u konzumu za nekih 16-ak kn i poklonila kumici za ukras u kuhinji
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ajme, savršena je!!!!!!!
|
|
![]() |
|
je,je vidla sam je, super je!
|
|
![]() |
|
eto nisam radila sa salvetama nego kartonom, mojoj curi za sobu ili vrata ukrase, moramo ih samo ukomponirati, naljepiti na podlogu, a možda još nešto i napravimo
![]() ![]() G]
|
|
![]() |
|
eto ti na problem, sa slikama
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo dedek ponovo, da ga ispravimo
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Nešto novo, suuuuper....
![]() |
|
![]() |
|
i kućerak ![]() |
|
![]() |
|
vidim niste ženske od kartona, onda ću vam danas predstaviti MOJE LJEPOTICE OD DECOUPAGE-A
![]() ![]() ![]() I MOJA NAJDRAŽA
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
"Kartonaža" ti je odlična, baš dobra ideja, a zdjelice i kuglica krasne
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ančice, odlični su ti ovi radovi od kartona...ovaj djedica i bor su kao oni što tete rade u vrtićima
![]() |
|
![]() |
|
hvala, trudile smo se
|
|
![]() |
|
aha, danas zatišje izgleda da ste sve delale noćnu šihtu
da ne ispadne da već danima ništa ne radim, da i ja stavim malo nešto ovdje
ja sam sva u kuglicama, kuglice idu ko alva(da kucnem u drvo), da vam pokažem dio koji danas odlazi od mene, još tolko mi se suši na štapima, ali neka neka bit će kunića
![]() novi modeli kuglica
![]() ![]() pa jedna slikica sličnu ste vidjeli, ova je za prodaju napravljena za jednu djevojčicu za poklon
![]() i poklon mojoj svekrvi danas za imendan
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ančice... moram iskreno priznati da tvoju kartonažu do danas nisam ni vidjela!! Oprosti.. ali ideja mi se sviđa.. dapače budem neto smislila po tom pitanju!!
Kuglice su me očarale.. mene čeka jedno deset komada za sebe ali čeka me i pegla pa ne znam što ću prvo! Slikica a sobom i curicom je prekrasna.. gdje si nabavila tu salvetu? I da rekla si mi na mom postu nešto za ukras za vrata.. jesi ti napravila svoj tako? |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
dakle kugle i curica su prekrasne...slijedecu godinu se hicem na kuglice pa necu cekat alimentaciju od suda..hehehehe
krasno jeeeeeee
|
|
![]() |
|
ma suše nam se i čekaju da ih se prihvatim, a trebala bi pronaći neku zanimljivu salvetu da ih stavim na njih, mi ćemo napraviti (nadam se ) nekoliko kompleta to nam je ideja za humanitarni sajam koji je slijedeći petak pa bi se trebale i požuriti, kad pričam u množini to je moje dijete i ja..
drago mi je da ti sviđa, a i
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
gdje je humanitaran sajam da doniram nekaj?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |