Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 61>
Korisnik
Poruka
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:16
vidiš, stvarno, to je itekako moguće jer je papir čvršći od salveta....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:36
evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

isla dijete uspavati, oprati sudje, pripremiti podloge na 5 daskica i zavrsavala dio platna kaj sam pocela.....evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

no glavno da si skontala- buba mara je majstor za komp

nego- ja ne ontam opet tu peglu-ubi me ali ja i pegla ocito si nismo par.....kaj kad pegla i zakaj?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:40
ma očito čini čuda, sad je samo pitanje kad peglamo taj papit, dok je mokar ili kad se već osuši...
dakle jassi, zaljepiš pair za podlogu i speglaš ju, kristalno jasno, ali kada i zašto, hmmmm, morat čemo nači nekog simultanog prevoditelja za slavenske jezike jer ovako više ne ide, vidmo da su jaki poljaci, česi a mi ne kužimo ni klinca, šašave mu petiljke ( nije psovka ) , to me naučila Fifi iz cvijetnog društva
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:43
koji papir i kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa----di je salveta, kaj gdje lijepim i kaj kad peglam...ti vrapca celavog....em ti cehe
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:43
mrzim te stranice kaj nemaju ponuđeno da se izabere engleski, talijanski il njemački a ne ove joooooooooj......zamisli kak bi to bilo glatko, bez borica, da se pegla....a ne ovako se svaki put mučim i nikad mi nije uspjelo da bude savršeno...a picajzla sam priznajem....
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:44
ok jeste skontale kad se prek cega pegla-jel se napravi sve sa salvetom , osusi pa pegla?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:44
joj buba kužim te...ja stalno vidim nabore, a često vidim da sam i jedina koja ih vidim, pa neznam da li haluciniram ili su drugi slijepi...pa dobro je prikazana stranica, što više slika tim nama lakše...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:45
ne, al negdje na forumu se već govorilo o peglanju i znam da je netko to lijepo objasnio, al gdje, kako, kada i zašto....Confused
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:46
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

ok jeste skontale kad se prek cega pegla-jel se napravi sve sa salvetom , osusi pa pegla?

jassi, ja predlažem da nam ti središ nočenje u češkoj Wink, a mi čemo platiti fino tečaj za peglanje pa čemo prenositi znanje lijepom našom, kaj veliš?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:47
joj te ja odvedem u cesku...ni mrtva vise tamo...............................ne ja....a jok, jos sam pre ljuta.......neidem i slus makar peglala kuci i bacala dok ne skontam
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:48
sad sam provjerila, o peglanju se govorilo kad su nekaj pričali oko majica, dakle, lijepljenje salveta na tkanine....eh, niš od toga....al uostalom ja kod ovih poljaka ne vidim peglu, a stvarno je sve detaljno, i samo mi nije jasna uloga prozirnog fascikla....ludi poljaci...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:49
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

ne, al negdje na forumu se već govorilo o peglanju i znam da je netko to lijepo objasnio, al gdje, kako, kada i zašto....Confused

znam, čak sam si bookmarkala tu stranicu, ali mi je MM reinstalirao komp prošli vikend i save-ao bookmarke od int.explorera, kojeg ne koristim stolječima umjesto od Mozille i by by sve lijepo što sam skupljala i trudila se godinama...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:49
em ti fasciklu, ja ju ne vidim....izluditi cete me....idem vidjet moje daske kak se suse, dok se vratim da ste prevele nekaj
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:50

sad sam provjerila, o peglanju se govorilo kad su nekaj pričali oko majica, dakle, lijepljenje salveta na tkanine....eh, niš od toga....al uostalom ja kod ovih poljaka ne vidim peglu, a stvarno je sve detaljno, i samo mi nije jasna uloga prozirnog fascikla....ludi poljaci...

ma ne, nije samo tad, bila je isto korak po korak ljepljenja papira na kutiju za maramice, sječam se slika, češka je stranica ali neznam točno što se o tome govorilo, joj ja sam vizualan tip, pamtim samo što oko vidi...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:51
zadavi ga SunceRi LOL, ja svog (da ga imam) sigurno bi...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:52
baš sam se sad zapalila za tu peglu, makar ju u životu u ruke primila nisam....već sanjam glatke salvetice....
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:53
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

em ti fasciklu, ja ju ne vidim....izluditi cete me....idem vidjet moje daske kak se suse, dok se vratim da ste prevele nekaj

smile96 konzumiraš sangriju ha????

pa treba cijelo vrijeme kad ljepi papir za decoupage to čini na pvc fascikli, ma nije bitno, može biti i najlon...valjda da si olakša trljanje i izlazak suvišnog zraka a da ne uništi papir...

smile96
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:54
bi to isto funkcioniralo sa salvetom?? jel bi bila glatkija možda??
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:56

zadavi ga SunceRi LOL, ja svog (da ga imam) sigurno bi...

ma šipak ču ga zadaviti, pa da ja otplačujem kredu, od čega, od decoupagea...ima restrikciju zbog učinjene greške, spava na kauču smile156
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:58

bi to isto funkcioniralo sa salvetom?? jel bi bila glatkija možda??

pa naravno, šefice, glačalo glača da bude glatko...pretpostavljam da bi bila glađa, ali nemoj ju primati u ruke dok ne naučiš osnove peglanja, nači ćemo ti i to step by step na netu ...
zezam se, ne ljuti se na mene, molim te...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.