SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 61> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vidiš, stvarno, to je itekako moguće jer je papir čvršći od salveta....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
isla dijete uspavati, oprati sudje, pripremiti podloge na 5 daskica i zavrsavala dio platna kaj sam pocela.....evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no glavno da si skontala- buba mara je majstor za komp
nego- ja ne ontam opet tu peglu-ubi me ali ja i pegla ocito si nismo par.....kaj kad pegla i zakaj?
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ma očito čini čuda, sad je samo pitanje kad peglamo taj papit, dok je mokar ili kad se već osuši...
dakle jassi, zaljepiš pair za podlogu i speglaš ju, kristalno jasno, ali kada i zašto, hmmmm, morat čemo nači nekog simultanog prevoditelja za slavenske jezike jer ovako više ne ide, vidmo da su jaki poljaci, česi a mi ne kužimo ni klinca, šašave mu petiljke ( nije psovka ) , to me naučila Fifi iz cvijetnog društva |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
koji papir i kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa----di je salveta, kaj gdje lijepim i kaj kad peglam...ti vrapca celavog....em ti cehe
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
mrzim te stranice kaj nemaju ponuđeno da se izabere engleski, talijanski il njemački a ne ove joooooooooj......zamisli kak bi to bilo glatko, bez borica, da se pegla....a ne ovako se svaki put mučim i nikad mi nije uspjelo da bude savršeno...a picajzla sam priznajem....
|
|
![]() |
|
ok jeste skontale kad se prek cega pegla-jel se napravi sve sa salvetom , osusi pa pegla?
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
joj buba kužim te...ja stalno vidim nabore, a često vidim da sam i jedina koja ih vidim, pa neznam da li haluciniram ili su drugi slijepi...pa dobro je prikazana stranica, što više slika tim nama lakše...
|
|
![]() |
|
ne, al negdje na forumu se već govorilo o peglanju i znam da je netko to lijepo objasnio, al gdje, kako, kada i zašto....
![]() |
|
![]() |
|
jassi, ja predlažem da nam ti središ nočenje u češkoj ![]() |
|
![]() |
|
joj te ja odvedem u cesku...ni mrtva vise tamo...............................ne ja....a jok, jos sam pre ljuta.......neidem i slus makar peglala kuci i bacala dok ne skontam
|
|
![]() |
|
sad sam provjerila, o peglanju se govorilo kad su nekaj pričali oko majica, dakle, lijepljenje salveta na tkanine....eh, niš od toga....al uostalom ja kod ovih poljaka ne vidim peglu, a stvarno je sve detaljno, i samo mi nije jasna uloga prozirnog fascikla....ludi poljaci...
|
|
![]() |
|
znam, čak sam si bookmarkala tu stranicu, ali mi je MM reinstalirao komp prošli vikend i save-ao bookmarke od int.explorera, kojeg ne koristim stolječima umjesto od Mozille i by by sve lijepo što sam skupljala i trudila se godinama... |
|
![]() |
|
em ti fasciklu, ja ju ne vidim....izluditi cete me....idem vidjet moje daske kak se suse, dok se vratim da ste prevele nekaj
|
|
![]() |
|
ma ne, nije samo tad, bila je isto korak po korak ljepljenja papira na kutiju za maramice, sječam se slika, češka je stranica ali neznam točno što se o tome govorilo, joj ja sam vizualan tip, pamtim samo što oko vidi... |
|
![]() |
|
zadavi ga SunceRi
![]() |
|
![]() |
|
baš sam se sad zapalila za tu peglu, makar ju u životu u ruke primila nisam....već sanjam glatke salvetice....
|
|
![]() |
|
![]() pa treba cijelo vrijeme kad ljepi papir za decoupage to čini na pvc fascikli, ma nije bitno, može biti i najlon...valjda da si olakša trljanje i izlazak suvišnog zraka a da ne uništi papir... ![]() |
|
![]() |
|
bi to isto funkcioniralo sa salvetom?? jel bi bila glatkija možda??
|
|
![]() |
|
ma šipak ču ga zadaviti, pa da ja otplačujem kredu, od čega, od decoupagea...ima restrikciju zbog učinjene greške, spava na kauču ![]() |
|
![]() |
|
pa naravno, šefice, glačalo glača da bude glatko...pretpostavljam da bi bila glađa, ali nemoj ju primati u ruke dok ne naučiš osnove peglanja, nači ćemo ti i to step by step na netu ... zezam se, ne ljuti se na mene, molim te... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |