Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 61>
Korisnik
Poruka
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 23:01
smile96legendo!!!

baš bi mi i trebao tečaj iz kućanskih poslova.....e baš budem probala salvetu peglat kad bum idući put nekaj keljila, živo me zanima...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 23:03
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

bi to isto funkcioniralo sa salvetom?? jel bi bila glatkija možda??

pa naravno, šefice, glačalo glača da bude glatko...pretpostavljam da bi bila glađa, ali nemoj ju primati u ruke dok ne naučiš osnove peglanja, nači ćemo ti i to step by step na netu ...
zezam se, ne ljuti se na mene, molim te...

BTW, ZAPAMTILE MOJE OČI DA SE TREBA PEGLATI NA NAJSLABIJE...Nisam se derala, greškom sam pisala velika slova LOL
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 23:15
e pa morat ću ja počet peglat....curke, pozdravljam vas.....do sutra....good night!!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 23:31
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

e pa morat ću ja počet peglat....curke, pozdravljam vas.....do sutra....good night!!

i tebi bubo, i jedan savijet, ostavi se peglanja dok nije sila...koji će ti to klinac
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 23:42
e vidim da je bilo veselo...mile moje sasavice...odoh i ja ...necu vam reci sto sam radila dok ne bude gotovooooooo

lahku noc
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 08:57
evo ja u Jassi stilu napravila nešto za vrtić...

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 09:00
još nije dovršeno, po uzoru na leonardu iskoristila sam laminat, velik je dovoljno, sad još moram izbušiti rupe i staviti lančić...

a evo i mojih iriziranih čaša-sviječnjaka

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 10:43
kao i uvijek,kod tebe sve lijepo,sve prekrasno.casu san pogledala nebrojeno puta,nemoj stat na ovoj jednoj kad ti ovako dobro ide,jednostavno je preslatkasmile141
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 11:23
Ajme, veselog li vrtića i prekrasnih čaša, ajde za nas koji neznamo, što ti je to iriziranje
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 11:32
fala ljube moja...i znaš što, neću stat, nočaš san ju radila, pa me danas muž pita da li da ide po novi komplet za vino u dučan Wink
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 11:33
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Ajme, veselog li vrtića i prekrasnih čaša, ajde za nas koji neznamo, što ti je to iriziranje

hej otočiću, hvala na komplimentu...irizirane su šljokice ove koje imaju kao mrvice šečera po sebi, slatko ispada, ma da ju samo vidiš u živo...
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 12:30
prekrasne su case, stvarno super izgledaju Clap
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 13:19
Originalno poslano od člana gortyna gortyna napisao:

prekrasne su case, stvarno super izgledaju Clap

hvala ti puno, zaista mi je drago da je zamječena...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 14:55
Hej sunce, čaše su prekrasne.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 16:17
case za peeeet
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 16:18
hehehehe kak me mala skopirala....bravo, sjedi pet....slatko je klinci ce se odusevitiiiiiiiiiii
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 16:19
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Hej sunce, čaše su prekrasne.

hvala Triša Wink
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 16:20
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

hehehehe kak me mala skopirala....bravo, sjedi pet....slatko je klinci ce se odusevitiiiiiiiiiii

hvala, hvala, hvala....i da skorila sam te, pa štaaaaa smile102, nebi da nije za vrtić a moji su radovi malo pre mrtvi...dodala sam tvoju "notu"
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 16:28
sam ti daj draga, nek se klinci vesele, e sad lijepo pocni od slanog tijedta raditi leptireke i kuce i auteke kao ja i onda ih lijepiti na kartone koje si predhodno izlijepila salvetom i eto ti slika...pogledaj moje okvire neke......
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 18:11
Ja sam gledala nekaj da napravim na onim češama od konjaka.. ali odustala nemam sada vremena.. ali budem do Božića!!

Koka prekrasno ti to trackaš!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,217 sekundi.