SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 61> |
Korisnik | ||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() baš bi mi i trebao tečaj iz kućanskih poslova.....e baš budem probala salvetu peglat kad bum idući put nekaj keljila, živo me zanima... |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
BTW, ZAPAMTILE MOJE OČI DA SE TREBA PEGLATI NA NAJSLABIJE...Nisam se derala, greškom sam pisala velika slova ![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
e pa morat ću ja počet peglat....curke, pozdravljam vas.....do sutra....good night!!
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
i tebi bubo, i jedan savijet, ostavi se peglanja dok nije sila...koji će ti to klinac |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
e vidim da je bilo veselo...mile moje sasavice...odoh i ja ...necu vam reci sto sam radila dok ne bude gotovooooooo
lahku noc
|
||
![]() |
||
|
evo ja u Jassi stilu napravila nešto za vrtić...
![]() |
||
![]() |
||
|
još nije dovršeno, po uzoru na leonardu iskoristila sam laminat, velik je dovoljno, sad još moram izbušiti rupe i staviti lančić...
a evo i mojih iriziranih čaša-sviječnjaka ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
kao i uvijek,kod tebe sve lijepo,sve prekrasno.casu san pogledala nebrojeno puta,nemoj stat na ovoj jednoj kad ti ovako dobro ide,jednostavno je preslatka
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ajme, veselog li vrtića i prekrasnih čaša, ajde za nas koji neznamo, što ti je to iriziranje
|
||
![]() |
||
|
fala ljube moja...i znaš što, neću stat, nočaš san ju radila, pa me danas muž pita da li da ide po novi komplet za vino u dučan
![]() |
||
![]() |
||
|
hej otočiću, hvala na komplimentu...irizirane su šljokice ove koje imaju kao mrvice šečera po sebi, slatko ispada, ma da ju samo vidiš u živo... |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
prekrasne su case, stvarno super izgledaju
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala ti puno, zaista mi je drago da je zamječena... |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Hej sunce, čaše su prekrasne.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
case za peeeet
|
||
![]() |
||
|
hehehehe kak me mala skopirala....bravo, sjedi pet....slatko je klinci ce se odusevitiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
|
hvala Triša ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala, hvala, hvala....i da skorila sam te, pa štaaaaa ![]() |
||
![]() |
||
|
sam ti daj draga, nek se klinci vesele, e sad lijepo pocni od slanog tijedta raditi leptireke i kuce i auteke kao ja i onda ih lijepiti na kartone koje si predhodno izlijepila salvetom i eto ti slika...pogledaj moje okvire neke......
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Ja sam gledala nekaj da napravim na onim češama od konjaka.. ali odustala nemam sada vremena.. ali budem do Božića!!
Koka prekrasno ti to trackaš!! |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |