Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 55> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovog Božića ja sam bila jednostavna, jako jednostavna...
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
naravno da nemam nista protiv, i ja sam se inspirirala citajuci casopise i hodanjem po cvijecarnama, bazarima i sl. Zato sam moje radove stavila na forum, mozda nekome dobro posluze kao uzorak za osobne kod kuce. Dobrodoslicu zelim svim novim clanovima, ovdje ste na pravom mjestu kada se radi o kreativnim rucnim radovima. Sve radove koje sam vidjela su stvarno krasni, samo hrabro naprijed.
|
|
![]() |
|
eve007 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
[/QUOTE] hej Eve, ove na ručniku su rađene na plastičnim kuglama, a one u mojoj galeriji šarene su od stiropora, ove od plastike se rade sa unutrašnje strane, ljepiš sa običnim ljepilom za decoupage samo što koristiš perla boje... [/QUOTE] Super,hvala ti,pokusat cu! Leona,nema na cemu ![]() Anabella,jako je vesel vjencic! |
|
![]() |
|
Leona ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() |
|
![]() |
|
Anabella ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 29 |
tjedan pred bozic cete vidjeti moje jaslice, a cure ove vidjene su preeeeeeeeeeedivne!!! rena ovo sto sam vidjela je preeeedivno!
|
|
![]() |
|
Anabella ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 29 |
jako lijepo..... i ova svijeca (zvijezda) je prelijepa.... super se uklopilo.... |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Cure divno... evo i mog skromnog priloga ovoj temi!!
![]() |
|
![]() |
|
preslatko! jesi orahe spricala zlatnim sprejem, ili sa nekim bojama?!!! za pocetak je stvarno lijep.... ![]() |
|
![]() |
|
Leona ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Uspjela sam.
Hvala ti Eve007
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
hej Eve, ove na ručniku su rađene na plastičnim kuglama, a one u mojoj galeriji šarene su od stiropora, ove od plastike se rade sa unutrašnje strane, ljepiš sa običnim ljepilom za decoupage samo što koristiš perla boje... |
|
![]() |
|
odes na stranicu image hosting (ili neku drugu slicnu) ako znas engleski tamo imas upute i onda samo link slike prekopiras ovdje....
|
|
![]() |
|
Hvala na dobrodošlici.
Rado bi vam ga pokazala samo neznam kako da ga stavim na forum.Sorry |
|
![]() |
|
dobrodosla... sory nisam vidjela poruku.... ![]() |
|
![]() |
|
eve007 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
Rena,stvarno su prekrasni,nemam rijeci!
SunceRi,odusevljena sam ovim kuglicama,mozes li mi reci kakvo se ljepilo koristi za ovu tehniku i na kakvim si kuglicama radila(znam da ima za kupit onih od stiropora pa me zanima)? Leona,dobrodosla ![]() |
|
![]() |
|
ovogodisnja izvedba adventskog vijenca... odlucila sam se za tradicionalno..
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
dobro došla, ovaj forum ti je super jer ako baš nemaš inspiracije za sekundu ćeš ju dobit.....
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima.Nadam se da me primate u svoje društvo.
Tražila sam po internetu ideje za adventni vijenac i tako sasvim slučajno nabasala na ovaj cvijetmi forum. Toliko prekrasnih radova.Odmah sam dobila inspiraciju i napravila svoj vjenčić |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ja neznam zašto ja sve božične ukrase stavljam u svoju galeriji, evo malo i ovdje...već vidim da će me pregaziti vrijeme a ja još nisam ni adventski vjenac napravila...ali zato imam ovo
![]() ![]() ![]() nije puno ali čovjeka veseli |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Reno, radovi su ti predivni, mogla bi se baviti cvjećarstvom ili nečim sličnim...Najljepši mi je onaj aranžman s anđelom, na komadu breze...neobično, elegantno, prekrasno! Naravno i svi otali su jako, jako lijepi...moram iskoristiti pokoju ideju, nadam se da nemaš ništa protiv.
![]() ![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |