Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićne dekoracije u mom domu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićne dekoracije u mom domu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 55>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 13:42
Ovog Božića ja sam bila jednostavna, jako jednostavna...

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 767
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 22:44
naravno da nemam nista protiv, i ja sam se inspirirala citajuci casopise i hodanjem po cvijecarnama, bazarima i sl. Zato sam moje radove stavila na forum, mozda nekome dobro posluze kao uzorak za osobne kod kuce. Dobrodoslicu zelim svim novim clanovima, ovdje ste na pravom mjestu kada se radi o kreativnim rucnim radovima. Sve radove koje sam vidjela su stvarno krasni, samo hrabro naprijed. 
Na vrh
eve007 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje eve007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 21:51

[/QUOTE]

hej Eve, ove  na ručniku su rađene na plastičnim kuglama, a one u mojoj galeriji šarene su od stiropora, ove od plastike se rade sa unutrašnje strane, ljepiš sa običnim ljepilom za decoupage samo što koristiš perla boje...
[/QUOTE]

Super,hvala ti,pokusat cu!
Leona,nema na cemuWink!Bas je krasan vijenac!
Anabella,jako je vesel vjencic!
Na vrh
Leona View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 19:49
TongueHvala.. Orasi su špricani sa zlatnim sprejem.Spring tvoj mi se baš predivan,originalan je.Sviđaju mi se ti veliki češeri i konbinacija boja 
Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 29
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 18:35
tjedan pred bozic cete vidjeti moje jaslice, a cure ove vidjene su preeeeeeeeeeedivne!!! rena ovo sto sam vidjela je preeeedivno! 
Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 18:05
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Cure divno... evo i mog skromnog priloga ovoj temi!!

jako lijepo..... i ova svijeca (zvijezda) je prelijepa.... super se uklopilo....
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 18:00
Cure divno... evo i mog skromnog priloga ovoj temi!!

Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 17:54
Originalno poslano od člana Leona Leona napisao:

preslatko! jesi orahe spricala zlatnim sprejem, ili sa nekim bojama?!!! za pocetak je stvarno lijep.... Smile
Na vrh
Leona View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 17:44
Uspjela sam.
Hvala ti  Eve007
Na vrh
Leona View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 17:43
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 17:41
Originalno poslano od člana eve007 eve007 napisao:

Rena,stvarno su prekrasni,nemam rijeci!
SunceRi,odusevljena sam ovim kuglicama,mozes li mi reci kakvo se ljepilo koristi za ovu tehniku i na kakvim si kuglicama radila(znam da ima za kupit onih od stiropora pa me zanima)?
Leona,dobrodoslaTongueKakav si vjencic napravila?

hej Eve, ove  na ručniku su rađene na plastičnim kuglama, a one u mojoj galeriji šarene su od stiropora, ove od plastike se rade sa unutrašnje strane, ljepiš sa običnim ljepilom za decoupage samo što koristiš perla boje...
Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 17:19
odes na stranicu image hosting (ili neku drugu slicnu) ako znas engleski tamo imas upute i onda samo link slike prekopiras ovdje....
Na vrh
Leona View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 17:10
Hvala na dobrodošlici.
Rado bi vam ga pokazala samo neznam kako da ga stavim na forum.Sorry
Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 17:08
Originalno poslano od člana Leona Leona napisao:

Pozdrav svima.Nadam se da me primate u svoje društvo.
Tražila sam po internetu ideje za adventni vijenac i tako sasvim slučajno nabasala na ovaj cvijetmi forum.
Toliko prekrasnih radova.Odmah sam dobila inspiraciju i napravila svoj vjenčić

dobrodosla... sory nisam vidjela poruku....Smile
Na vrh
eve007 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje eve007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 17:04
Rena,stvarno su prekrasni,nemam rijeci!
SunceRi,odusevljena sam ovim kuglicama,mozes li mi reci kakvo se ljepilo koristi za ovu tehniku i na kakvim si kuglicama radila(znam da ima za kupit onih od stiropora pa me zanima)?
Leona,dobrodoslaTongueKakav si vjencic napravila?
Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 16:48
ovogodisnja izvedba adventskog vijenca... odlucila sam se za tradicionalno..

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 16:38
dobro došla, ovaj forum ti je super jer ako baš nemaš inspiracije za sekundu ćeš ju dobit.....
Na vrh
Leona View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 16:25
Pozdrav svima.Nadam se da me primate u svoje društvo.
Tražila sam po internetu ideje za adventni vijenac i tako sasvim slučajno nabasala na ovaj cvijetmi forum.
Toliko prekrasnih radova.Odmah sam dobila inspiraciju i napravila svoj vjenčić

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 11:26
ja neznam zašto ja sve božične ukrase stavljam u svoju galeriji, evo malo i ovdje...već vidim da će me pregaziti vrijeme a ja još nisam ni adventski vjenac napravila...ali zato imam ovo

nije puno ali čovjeka veseli
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 10:41
Reno, radovi su ti predivni, mogla bi se baviti cvjećarstvom ili nečim sličnim...Najljepši mi je onaj aranžman s anđelom, na komadu breze...neobično, elegantno, prekrasno! Naravno i svi otali su jako, jako lijepi...moram iskoristiti pokoju ideju, nadam se da nemaš ništa protiv.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.