Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 61>
Korisnik
Poruka
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 13:45
Originalno poslano od člana lollypop lollypop napisao:

vidim, ucinkovita si nocu. sve, ali sve do jednog mi se sviđa!

Thanx Lollypop, i meni su preslatke, šta nisi ti iz Rijeke?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 15:06
spavate li vi cure ponekad ili samo radite Wink
ona skrinjica sa spagom je bas posebna
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 15:09
Originalno poslano od člana gortyna gortyna napisao:

spavate li vi cure ponekad ili samo radite Wink
ona skrinjica sa spagom je bas posebna

thanx gortyna, od jutros sam ju malo i preradila, slikice ću poslije staviti...Wink
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 15:19
ISPRAZNI  ULAZNE PP PORUKE, NEMRE TI COVJEK POSLATI NIKAJ---DA DEREM SEEEEE!!!!!

kaj se tice carobnog praha-ja sam ti ko zvoncica iz petra pana..hehehe malo me protresec i sve je puno boja i oblika
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 15:41
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

ISPRAZNI  ULAZNE PP PORUKE, NEMRE TI COVJEK POSLATI NIKAJ---DA DEREM SEEEEE!!!!!

kaj se tice carobnog praha-ja sam ti ko zvoncica iz petra pana..hehehe malo me protresec i sve je puno boja i oblika

ajme....romantike
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 16:07

na zapovjer kapetane....
ma vidiš ti hippy kako nam je jassica dražesnaaaa, za poželjet ju imat kod kućeWink
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 16:42
nije mi vrag dao mira, morala sam doraditi moje radove...

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 16:48
super je kutijica sa školjkama, gdje si nabavila ovu mrežu....??
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 16:48
vidis kak je zakon sam dodas prave skoljkice i voila :)
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 17:28
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

super je kutijica sa školjkama, gdje si nabavila ovu mrežu....??

bila je na kutiji...smile219
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 19:13
drago sunce case su prekrasne, bilo bi steta da i dalje stoje u kredencu i sluze "samo" za pit iz njihLOL.evo san i ja gledala sto bi se kod mene moglo pretvorit u svijecnjak.kutijica je genijalna,sa i bez skoljkicasmile141
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 20:20
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

drago sunce case su prekrasne, bilo bi steta da i dalje stoje u kredencu i sluze "samo" za pit iz njihLOL.evo san i ja gledala sto bi se kod mene moglo pretvorit u svijecnjak.kutijica je genijalna,sa i bez skoljkicasmile141

heeej ljube, sviđaju ti se, aj' baš neka...to mi je donila frendica da napravin sviječnjake kao poklončiće za pod bor...joj što volin staklo.
Di su tvoje slie, ja ih čekan?
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 20:39
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana lollypop lollypop napisao:

vidim, ucinkovita si nocu. sve, ali sve do jednog mi se sviđa!

Thanx Lollypop, i meni su preslatke, šta nisi ti iz Rijeke?

Ne; ja sam iz Zagreba.
Na prvoj godini faksa sam zivjela u Rijeci. Eh, to je bilo prije 7 godina :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 20:47

na zapovjer kapetane....
ma vidiš ti hippy kako nam je jassica dražesnaaaa, za poželjet ju imat kod kućeWink

hehe ak me mozes hraniti eto mene
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 22:04

Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

heeej ljube, sviđaju ti se, aj' baš neka...to mi je donila frendica da napravin sviječnjake kao poklončiće za pod bor...joj što volin staklo.
Di su tvoje slie, ja ih čekan?

da sviđaju...da samo znas koliko..evo san pocela preturat po kredencu,trazin sta bi mogla zamackat.moj prvi rad je bija na staklu(morat cu stavit i tu slikicu),i to mi je ostalo jedino staklo do sada.slije cu stavit,ocu,ocu...Wink,mozda nesto i vecerasSmile
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 14:56
evo noviteta zbog kojih me nema tako često na forumu u zadnje vrijeme

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 14:58
evo i meni najdraža stvarčica koju ne mogu završiti jer čekam struktur pastu iz zg, a bit će umjesto vjenčića na vratim, ustvari trebao je već biti ali ove godine kasnim...i još jednom hvala na predivnim salveticama svima ali ova mi je zaista najdraža, HVALA KAĆA

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 15:01
ovo je krasno!!! bravo SunceRi....ona s vjetrenjača i ova za vrata su moji favoriti........ fenomenalno!!!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 15:03
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

ovo je krasno!!! bravo SunceRi....ona s vjetrenjača i ova za vrata su moji favoriti........ fenomenalno!!!

hvala bubo, baš sam zadovoljna...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 15:06
Ajme draga...pa ova nova serija je izvrsna...ne znam što bi izdvojila....sve mi je na svoj način posebno
Koje su ti to dimenzije platna?

I jedno off topic, imaš ti kakve veze sa Mulo-Vrsi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.