SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 61> |
Korisnik | ||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
heeej ljube, sviđaju ti se, aj' baš neka...to mi je donila frendica da napravin sviječnjake kao poklončiće za pod bor...joj što volin staklo. Di su tvoje slie, ja ih čekan? |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
drago sunce case su prekrasne, bilo bi steta da i dalje stoje u kredencu i sluze "samo" za pit iz njih
![]() ![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
bila je na kutiji... ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
vidis kak je zakon sam dodas prave skoljkice i voila :)
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
super je kutijica sa školjkama, gdje si nabavila ovu mrežu....??
|
||
![]() |
||
|
nije mi vrag dao mira, morala sam doraditi moje radove...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
na zapovjer kapetane.... ma vidiš ti hippy kako nam je jassica dražesnaaaa, za poželjet ju imat kod kuće ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
ajme....romantike ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ISPRAZNI ULAZNE PP PORUKE, NEMRE TI COVJEK POSLATI NIKAJ---DA DEREM SEEEEE!!!!!
kaj se tice carobnog praha-ja sam ti ko zvoncica iz petra pana..hehehe malo me protresec i sve je puno boja i oblika
|
||
![]() |
||
|
thanx gortyna, od jutros sam ju malo i preradila, slikice ću poslije staviti... ![]() |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
spavate li vi cure ponekad ili samo radite
![]() ona skrinjica sa spagom je bas posebna
|
||
![]() |
||
|
Thanx Lollypop, i meni su preslatke, šta nisi ti iz Rijeke? |
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
vidim, ucinkovita si nocu. sve, ali sve do jednog mi se sviđa!
|
||
![]() |
||
|
istina samo tanka je linija između kiča i ukusa pa mi trebaju i tuđa mišljenja ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
pa imas sitnih puzica koje skupis preko ljeta svih boja i oblika i zalijepi ih gore kao da su uhvaceni u mrezu ne puno nego onako da su ponegdje i mozes koju od onih kineskih zvjezdica ubaciti (prodaju skolje na kile, no te male zvjezdice su doslovno pokolj sram ih bilo).
mozes i koju od pravih skoljaka prelijepiti dolje. ma da se tu svasta staviti ;)
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jao koke kaj nemogu zrno najti, sunce dovlaci se u zgb i stvar rijesena
hippy dragaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kak ja tebe jojimmmm
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Pa draga osgovorila sam ti..sad već i neznam gdje kad svagdje pitaš ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Koke, pošta ide danas! I hvala na komplimentu.... |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
bravo za noćnu smjenu
![]() |
||
![]() |
||
|
hej tetice u godinama, nije rižin papir a nije ni frostee, otkrit ću vam tajnu, to je bijeli dio od salvete...fora ispadne a recikliraš cijelu salvetu... i daj mi konačno komentiraj decoupage pittorico...pa svugjde ti puštam poruku a ti niš, hočete li me zvati u vašu udrugu na tečaj???? |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |