Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 55> |
Korisnik | ||
ANIKA ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
anabella dobrodošla u forum. Prekrasno se ovako družimo puno ljudi puno ideja još k tome i pohvale i podrške i sve nam cvate. |
||
anika
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Ova tvoja jednostavnost je potvrdila izreku "Manje je više"...super! Naravno, jako su lijepi i oni adventski vjenčići koji su bogato ukrašeni...ne mora sve biti stereotipno da bi bilo atraktivno. |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Moj adventski vjenčić u noninoj frutijeri (stalak za voće) staroj 100 godina. Malo sitnih kuglica, šipak i kuglice biserka...
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
ma kako to lijepo izgleda, predivni su svaki na svoj način....
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
wooow Lantana, fora ideja,izgleda prekrasno, nona je sretna predpostavljam! |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Lantana... bravo!!!
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
prekrasni su vam vjencici cure drage,i ostali ukrasi,dakako.nisan mislila nista izdvajati,ali moran reci da mi je ninochkin prirastao oku...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
a ovo su moji lanjski aranzmani
![]() ![]() ![]() i vijencic za vrata,isto od lani ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ove godine nisam ništa puno stavljala...čak su moja djeca bila razočarana što nema četiri svijeće |
||
![]() |
||
Anabella ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 29 |
|
woooow predivni radovi!
|
||
![]() |
||
Leona ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
|
Evo još mojih radova.
Prošli vijenčić sam odnjela svekrvi a sebi napravila sličan
![]() |
||
![]() |
||
Leona ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
|
Ovo je aranžmanić za moj radni stol
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Leona,ovi češeri su ludiloooo
![]() Ja sam znala bojati češere no samo one"otvorene"Nije mi palo na pamet da takve naberem i obojam
![]() ![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Miškopiško... meni je tvoj aranžman poseban!
Leona.. predivno, super ideja!! |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
hvala spring |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
da li vam se kasnije zbog topline ti ceseri otvore? naime, meni su se dva iz vjencica za vrata otvorila :( iako su posprejani zlatno otvorili su se i sad su onak pola pola :)
|
||
![]() |
||
|
Kad uberem dovoljno zelene češere ne otvaraju se ali kad su već smeđi
onda se neki i otvore.,isto je i sa češerima od čempresa.
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
draga što ga vise gledam...to mi je sve originalniji....meni pre originalan, a djeca nek si naprave po svome jednog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |