Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi-sve na jednom mjestu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi-sve na jednom mjestu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 9>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 767
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 21:45
i meni se svidja,lijep je
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2008 u 16:50
Super je dada.. meni se sviđa!!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2008 u 11:49
Ovo je moj adventski vjenčić za stol (mogao bi i na vrata)...nema svijeće, jer imam još jedan od prošle godine. Jako sam zadovoljna, sama sam ga napravila i baš mi je krasan. (hvalte me usta moja)...

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 16:37
Odlične su - i baš bi se u moj dom uklopile..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 21:44
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

I da te pitam - otkuda ove afro salvete????

[IMG]http://i250.photobucket.com/albums/gg276/dada2805/PB144796.jpg" />

Dobila sam ih iz Njemačke.

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 17:15

I da te pitam - otkuda ove afro salvete????

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 17:13

Draga Dada - kolačići su prepreprepredivni!!!!!!!!!

ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap...........

P.Bosmans
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 16:14
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

dada, mama i ja smo sinoć radili keksiće po tvom receptu i mmmmm, tak su fini....još jednom veliko hvala.....moram se suzdržat da ih ne pojedem do ladimirevaca......

Za desetak dana će biti još bolji i mekši (ako ih ne pojedeš u međuvremenu ). Baš sam sretna što vam je uspjelo!
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 15:55
dada, mama i ja smo sinoć radili keksiće po tvom receptu i mmmmm, tak su fini....još jednom veliko hvala.....moram se suzdržat da ih ne pojedem do ladimirevaca......
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 12:23
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

dada, čime si ih pofarbala, onim jestivim bojama??....mama mi viče da te žicam recept ak nije problem....pliiiz

Recept si sigurno već vidjela, a što se tiče boja, to su one prehrambene boje...ja sam kupla boje na kojima piše Aromar d.o.o., a zgodne su jer na naličju kutije piše kako miješanjem boja dobiti druge boje (piše točno koliko kapi treba za smeđu, ljubičastu itd.).

hvala dada!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 11:20
Vidim ti si prešla na slikanje na kolačima i moram priznati odlično ti uspijeva
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 10:47

dada, čime si ih pofarbala, onim jestivim bojama??....mama mi viče da te žicam recept ak nije problem....pliiiz

Recept si sigurno već vidjela, a što se tiče boja, to su one prehrambene boje...ja sam kupla boje na kojima piše Aromar d.o.o., a zgodne su jer na naličju kutije piše kako miješanjem boja dobiti druge boje (piše točno koliko kapi treba za smeđu, ljubičastu itd.).
Na vrh
rena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 767
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:57
kolacici su stvarno medeni i nadam se da tako dobro prijaju. Kada citam recept, mogu si dobro zamisliti da je tako.Super!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:17
super se vidi, hvala dada!!!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 22:04
Evo recept za medenjake...ako netko e bude mogao pročitati, napišite mi pa ću ga ponovo prepisati...U brašno, osim začina koji se navode u receptu, dodam još i KOTANYI -Začine za medenjake...ne bojte se, ne bude previše

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 16:08
Dada ovo izgleda predivno, nisi samo uspješna u cvijeću i ukrasima, već si pravi majstor u pravljenju kolačića.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 14:29
Baš sam gladan, baš sam gladan... u njam njam!!smile41
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 14:42
jao koj aklopaaaaaaaaaaaaaaaaaa

prelijepi su, bilo bi mi ih zao jesti....ali bi se brzo predomislila

hehehe da recept na vidjelo
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 14:34
Na vrh
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 09:10
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

finosmile171

Potpisujem
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 9>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.