Moji radovi-sve na jednom mjestu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | ||
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i meni se svidja,lijep je
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Super je dada.. meni se sviđa!!
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Ovo je moj adventski vjenčić za stol (mogao bi i na vrata)...nema svijeće, jer imam još jedan od prošle godine. Jako sam zadovoljna, sama sam ga napravila i baš mi je krasan.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Odlične su - i baš bi se u moj dom uklopile..
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Dobila sam ih iz Njemačke. |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
I da te pitam - otkuda ove afro salvete???? ![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
Draga Dada - kolačići su prepreprepredivni!!!!!!!!!
|
||
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
Za desetak dana će biti još bolji i mekši (ako ih ne pojedeš u međuvremenu ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
dada, mama i ja smo sinoć radili keksiće po tvom receptu i mmmmm, tak su fini....još jednom veliko hvala.....moram se suzdržat da ih ne pojedem do ladimirevaca......
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
hvala dada! |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Vidim ti si prešla na slikanje na kolačima i moram priznati odlično ti uspijeva
|
||
![]() |
||
|
Recept si sigurno već vidjela, a što se tiče boja, to su one prehrambene boje...ja sam kupla boje na kojima piše Aromar d.o.o., a zgodne su jer na naličju kutije piše kako miješanjem boja dobiti druge boje (piše točno koliko kapi treba za smeđu, ljubičastu itd.). |
||
|
||
![]() |
||
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
|
kolacici su stvarno medeni i nadam se da tako dobro prijaju. Kada citam recept, mogu si dobro zamisliti da je tako.Super!
|
||
![]() |
||
|
super se vidi, hvala dada!!!
|
||
![]() |
||
|
Evo recept za medenjake...ako netko e bude mogao pročitati, napišite mi pa ću ga ponovo prepisati...U brašno, osim začina koji se navode u receptu, dodam još i KOTANYI -Začine za medenjake...ne bojte se, ne bude previše
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Dada ovo izgleda predivno, nisi samo uspješna u cvijeću i ukrasima, već si pravi majstor u pravljenju kolačića.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Baš sam gladan, baš sam gladan... u njam njam!!
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jao koj aklopaaaaaaaaaaaaaaaaaa
prelijepi su, bilo bi mi ih zao jesti....ali bi se brzo predomislila
hehehe da recept na vidjelo
|
||
![]() |
||
|
dada, čime si ih pofarbala, onim jestivim bojama??....mama mi viče da te žicam recept ak nije problem....pliiiz
|
||
![]() |
||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|
Potpisujem
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |