Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 89> |
Korisnik | |||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hippyca, čitala sam ovaj tekst o pittorico...ajme gdje si išla na tečaj, žarko ga želim vidjeti i naučiti, tu net nije dovoljan... |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
to ti izgleda ovako: http://www.youtube.com/watch?v=sceNgcgv4VQ |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
hvala na info...evo, uvela sam malo reda u inbox
![]() |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
ok iz ove gruopice sve po jednu pls
fala
saljem ti na pp podatke
daj pogledaj kod mene ako kaj oces
leic thx
|
|||
![]() |
|||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||
![]() dajte mi par dana vremena cure pa vam saljem,imam jos stari dug slanja salvetica,joj moram ici traziti po pp.adrese,valjda necu nikome ostati duzna ![]() |
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
hihihihiii uznojila sam te, no da, nema veze , poslala sam ti adresu na pp, dakle iz obe grupe sam izabrala....polako i stalozeno molim ..kisskiss
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Meni danas stigle salvete od SunceRi, Miškopiško, FranjiceZG i Kaće ...
![]() Curke....hvala vam puno..... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
damn, zica iz chemaca je pretanka, debela je 0,35 mm a meni bi trebala ona kaj je barem oko 1mm da to dobro napiknem. ali kak bude bude :) vidjet cete veceras i moj vjencic ma kak ispao. ak ne uspije lijepim ga silikonom :)
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
cureeeeeeee, ima li itko nešto na jagodicu bobicu, trebam napraviti sliku za curicu koja ide u vrtić sa Ipsićem a ona je luda za njom, pomozite mi
![]() |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
samo za informaciju, u getrou imate božićnih salveta svakakvih uzoraka za 5,99 kn.
|
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
zgotovila vjencic sad se backup telefona radi pa ulam slike gore (ulam=uploadam :) ircerski zargon ) :)
uglavnom saren je i meni pase. zica iz chemaca je tanka pa se nazafrkavah da to popikam gore no ljepilo je reklo svoje i sad sve stoji. fotkano je na novinama jer mi je kicma pucala od polozaja buduci sve rastrkah po podu :) stigle salvetice od kace i jos nekoga tko nije napisao niti ime niti adresu a pecata nema od poste pa ne znam od kuda su stigle. no svakako hvala objema ;) |
|||
![]() |
|||
||
stigle salvete od katije iz ST-fala lepaaaaaaaa
|
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
hvala svima koji su mi poslali salvete, zahvalit ću vam se pojednično na pp kad dešifriram koja je čija koverta, molim vas da na kovertu ili u unutra sa salvetama napišete ime ili nick pod kojim se javljate, hvala!!!!!!!!
A za jednu pošiljku sam defitivno sigurna da nije trebala doći k meni, radi se o četvrtini haloween salvete, naranđaste s malom vjesticom, pošiljka poslana iz koprivnice
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
bojim se ančice da si ipak ti tu salvetu tražila
![]() |
|||
![]() |
|||
||
meni su jučer stigle salvete od goge i nekog ko radi u raiffeissenu....hvala cure
![]() |
|||
![]() |
|||
||
miskopisko, pise ti iza na koverti "Ninochka" :) hihi :)
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
ha, miškec misterija riješena na pp, mislila sam da si me zaboravila
|
|||
![]() |
|||
||
eto...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ovih dana bi i druga trebala doci, javi kad stigne. :)
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |