Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 89>
Korisnik
Poruka
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 22:48
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana darla darla napisao:

Jel zna netko što su to pigmenti, kako se s njima radi i gdje ih se može nabaviti? Na nekim tutorialima na netu se rade prekrasne podloge s time. Izgleda kao neki prah u koji se nalije voda i onda kad slikaš, miješaš ga s nekakvim ljepilom[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley3.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Shocked" />

Pomoću pigmenata i posebnih medija, inače to se zove pittorico tehnika, dobiva se bezbroj nijansi i tonova za sijenčanja i izradu podloga za decoupage tehniku.....

Dosta su skupi ali traju jako dugo jer se koriste u jako malih količinama...
Ima ih za kupiti u Lumosu.

Btw, bila sam na tečaju pittorica i mogu vam reći da je to tehnika koja mi je nedostajala da bi zaokružila svoj decoupage
Inače pittorico je može raditi i sa akrilnim bojama ali uz posebni medij ( gel )

Hippyca, čitala sam ovaj tekst o pittorico...ajme gdje si išla na tečaj, žarko ga želim vidjeti i naučiti, tu net nije dovoljan...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 08:31
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana darla darla napisao:

Jel zna netko što su to pigmenti, kako se s njima radi i gdje ih se može nabaviti? Na nekim tutorialima na netu se rade prekrasne podloge s time. Izgleda kao neki prah u koji se nalije voda i onda kad slikaš, miješaš ga s nekakvim ljepilom[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley3.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Shocked" />

Pomoću pigmenata i posebnih medija, inače to se zove pittorico tehnika, dobiva se bezbroj nijansi i tonova za sijenčanja i izradu podloga za decoupage tehniku.....

Dosta su skupi ali traju jako dugo jer se koriste u jako malih količinama...
Ima ih za kupiti u Lumosu.

Btw, bila sam na tečaju pittorica i mogu vam reći da je to tehnika koja mi je nedostajala da bi zaokružila svoj decoupage [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />
Inače pittorico je može raditi i sa akrilnim bojama ali uz posebni medij ( gel ) [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
Hippyca, čitala sam ovaj tekst o pittorico...ajme gdje si išla na tečaj, žarko ga želim vidjeti i naučiti, tu net nije dovoljan...

to ti izgleda ovako:

http://www.youtube.com/watch?v=sceNgcgv4VQ
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 08:54
Originalno poslano od člana Jazz Jazz napisao:

nema na čemu i drugi put Wink

miškopiško tvoje su mi salvetice stigle, baš su mi uljepšale dan, hvala ti ( baj d vej , inbox ti je pun pa ti ne mogu poslati poruku)

tete, bila sam prekjučer u metroa, izbor salveta je nikakav - sve se pograbilo ali idem sutra opet pa ću vidjeti kakve sam sreće . kupila sam dvije četvrtaste zdjelice/dublja tanjura - 15  kn/kom ... još mi treba neki materijal pa se bacam na posao pa konačno stižu i moje slike :)))

hvala na info...evo, uvela sam malo reda u inboxSmile
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 09:05
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

evo cure moje ja od italije do slovenije završila kupiti salvete u poreču
ima viška

ok iz ove gruopice sve po jednu  pls

fala

saljem ti na pp podatke

daj pogledaj kod mene ako kaj oces

leic thx
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 10:24
smile68ok,ok,

dajte mi par dana vremena cure pa vam saljem,imam jos stari dug slanja salvetica,joj moram ici traziti po pp.adrese,valjda necu nikome ostati duznasmile78
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 10:26
hihihihiii uznojila sam te, no da, nema veze , poslala sam ti adresu na pp, dakle iz obe grupe sam izabrala....polako i stalozeno molim ..kisskiss
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 13:53
Meni danas stigle salvete od SunceRi, Miškopiško, FranjiceZG i Kaće ...

Curke....hvala vam puno.....

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 16:50
damn, zica iz chemaca je pretanka, debela je 0,35 mm a meni bi trebala ona kaj je barem oko 1mm da to dobro napiknem. ali kak bude bude :) vidjet cete veceras i moj vjencic ma kak ispao. ak ne uspije lijepim ga silikonom :)
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 17:29
cureeeeeeee, ima li itko nešto na jagodicu bobicu, trebam napraviti sliku za curicu koja ide u vrtić sa Ipsićem a ona je luda za njom, pomozite mi Cry
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 21:16
samo za informaciju, u getrou imate božićnih salveta svakakvih uzoraka za 5,99 kn.
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 21:21
zgotovila vjencic sad se backup telefona radi pa ulam slike gore (ulam=uploadam :) ircerski zargon ) :)

uglavnom saren je i meni pase. zica iz chemaca je tanka pa se nazafrkavah da to popikam gore no ljepilo je reklo svoje i sad sve stoji. fotkano je na novinama jer mi je kicma pucala od polozaja buduci sve rastrkah po podu :)

stigle salvetice od kace i jos nekoga tko nije napisao niti ime niti adresu a pecata nema od poste pa ne znam od kuda su stigle. no svakako hvala objema ;)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 23:16
stigle salvete od katije iz ST-fala lepaaaaaaaa
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 07:22
hvala svima koji su mi poslali salvete, zahvalit ću vam se pojednično na pp kad dešifriram koja je čija koverta, molim vas da na kovertu ili u unutra sa salvetama napišete ime ili nick pod kojim se javljate, hvala!!!!!!!!

A za jednu pošiljku sam defitivno sigurna da nije trebala doći k meni, radi se  o četvrtini haloween salvete, naranđaste s malom vjesticom, pošiljka poslana iz koprivnice
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 08:50
bojim se ančice da si ipak ti tu salvetu tražilaSmile...šaljem ti pp
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 09:31
meni su jučer stigle salvete od goge i nekog ko radi u raiffeissenu....hvala cureSmile
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 09:32
miskopisko, pise ti iza na koverti "Ninochka" :) hihi :)
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 09:34
Shocked nisam vidjela ništa otraga...samo je u koverti pisalo da drugi dio ide u drugoj kovertiSmile ali sam registrirala da je rukopis prekrasanWink
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 10:29
ha, miškec misterija riješena na pp, mislila sam da si me zaboravila
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 10:43
eto...Smile
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 11:46
ovih dana bi i druga trebala doci, javi kad stigne. :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,316 sekundi.