Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićne dekoracije u mom domu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićne dekoracije u mom domu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 55>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Leona View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 19:22
Kad uberem dovoljno zelene češere ne otvaraju se ali kad su već smeđi
onda se neki i otvore.,isto je i sa češerima od čempresa.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 15:53
da li vam se kasnije zbog topline ti ceseri otvore? naime, meni su se dva iz vjencica za vrata otvorila :( iako su posprejani zlatno otvorili su se i sad su onak pola pola :)
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 09:51

hvala springSmile ja sam prije par godina imala na boru povješane samo posprejane češere (i otvorene i zatvorene) i oraheSmile

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 08:58
Miškopiško... meni je tvoj aranžman poseban!
Leona.. predivno, super ideja!!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 23:31
Leona,ovi češeri su ludiloooosmile39
Ja sam znala bojati češere no samo one"otvorene"Nije mi palo na pamet da takve naberem i obojamsmile42preslatki susmile71
Na vrh
Leona View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 19:19

Na vrh
Leona View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 17:57
Ovo je aranžmanić za moj radni stol

Na vrh
Leona View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 17:52
Evo još mojih radova.
Prošli vijenčić sam odnjela svekrvi a sebi napravila sličan
Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 29
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 13:44
woooow predivni radovi!
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 13:02

ove godine nisam ništa puno stavljala...čak su moja djeca bila razočarana što nema četiri svijećeSmile

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 19:02
a ovo su moji lanjski aranzmani

i vijencic za vrata,isto od lani

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 18:34
prekrasni su vam vjencici cure drage,i ostali ukrasi,dakako.nisan mislila nista izdvajati,ali moran reci da mi je ninochkin prirastao oku...Winkevo mog adventskog

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 15:23
Lantana... bravo!!!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 15:22
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Moj adventski vjenčić u noninoj frutijeri (stalak za voće) staroj 100 godina. Malo sitnih kuglica, šipak i kuglice biserka...

wooow Lantana, fora ideja,izgleda prekrasno, nona je sretna predpostavljam!
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 15:04
ma kako to lijepo izgleda, predivni su svaki na svoj način....
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 14:54
Moj adventski vjenčić u noninoj frutijeri (stalak za voće) staroj 100 godina. Malo sitnih kuglica, šipak i kuglice biserka...

život je more
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 14:19
ovo mi je favorit godine, najsladji bozicni vjencic :)
smile120smile227
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Cure divno... evo i mog skromnog priloga ovoj temi!!

a ovaj je moj, slikan na novinama jer je to jedino kaj stiti sve zivo od mrvica, sljokica, ljepila itd. danas vec stoji na zelenom pokrovu no to nisam slikala :)
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 16:29
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Ovog Božića ja sam bila jednostavna, jako jednostavna...

[IMG]http://img83.imageshack.us/img83/3555/dsc02965iz1.jpg" height="480" width="640" />

Ova tvoja jednostavnost je potvrdila izreku "Manje je više"...super! Naravno, jako su lijepi i oni adventski vjenčići koji su bogato ukrašeni...ne mora sve biti stereotipno da bi bilo atraktivno.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 131
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 15:00
Originalno poslano od člana Anabella Anabella napisao:

Originalno poslano od člana Leona Leona napisao:

Pozdrav svima.Nadam se da me primate u svoje društvo.
Tražila sam po internetu ideje za adventni vijenac i tako sasvim slučajno nabasala na ovaj cvijetmi forum.
Toliko prekrasnih radova.Odmah sam dobila inspiraciju i napravila svoj vjenčić

dobrodosla... sory nisam vidjela poruku....Smile

anabella dobrodošla u forum. Prekrasno se ovako družimo puno ljudi puno ideja još k tome i pohvale i podrške i sve nam cvate.

anika
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 13:47
Ja sam svoj adventski vjenčić već stavila na svoju temu ali evo stavit ću ga i ovdje

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.