SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 61> |
Korisnik | ||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bez komentara...
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
divne su ti ove nove stvari
![]() japanke i vjetrenjace su mi favoriti ovaj put
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
hvala vam puno na smajličima...
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Daaaa, čača mi je sa mUla, koje ti veze imaš s Mulom? |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Preeeekrasno!!!
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
znam.....jaooooo prekrasno. :) i'm in love :)
|
||
![]() |
||
|
jen ninochka, to su ti prastare salvete od moje frendice, baš iz japana...naime to je tanka salveta poput jednog sloja naših i na svakoj je samo jedna slika, dobila sam svega 5 komada, toliko ih je imala, tj. 5 motiva...baš sam žalosna što ih je toliko malo. |
||
![]() |
||
|
ma prase malo...ovo se u borilačkim vještinama zove "lo kick!"za pittorico čekam tebe draga, prvo češ me obučiti pa ću ga i primjenjivati...ćalu na stranu, ma radim ga pomalo ali radim sa komadom spužve za suđe i nije mi nešto sjela u ruci...radila sam ga na vjetrenjačama ali to je toliko početnički da mi se uopće ne sviđa...btw, platna su ti ili 13x18, ili 18x24 ili 24x30, ovisi kako koje...jesi li pročitala što sam ti napisala za rižin papir?
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
![]() jaooooooj kaj mi radi, stavi mi prekrasne japanske salvete....ajoj :)
prekrasno, i vjetrenjace su mi prekrasne....a bozicni izlog je slatki :)
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
...možda ipapk, suncokreti i bundeve, pa azijatske..a i ovaj božićni izlog mi je poseban ...
![]() ![]() Btw, a ne bi li probala pittorico malo oko ovih suncokreta ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Ajme draga...pa ova nova serija je izvrsna...ne znam što bi izdvojila....sve mi je na svoj način posebno
![]() ![]() Koje su ti to dimenzije platna? I jedno off topic, imaš ti kakve veze sa Mulo-Vrsi ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala bubo, baš sam zadovoljna... |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
ovo je krasno!!! bravo SunceRi....ona s vjetrenjača i ova za vrata su moji favoriti........ fenomenalno!!!
|
||
![]() |
||
|
evo i meni najdraža stvarčica koju ne mogu završiti jer čekam struktur pastu iz zg, a bit će umjesto vjenčića na vratim, ustvari trebao je već biti ali ove godine kasnim...i još jednom hvala na predivnim salveticama svima ali ova mi je zaista najdraža, HVALA KAĆA
![]() |
||
![]() |
||
|
evo noviteta zbog kojih me nema tako često na forumu u zadnje vrijeme
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
da sviđaju...da samo znas koliko..evo san pocela preturat po kredencu,trazin sta bi mogla zamackat.moj prvi rad je bija na staklu(morat cu stavit i tu slikicu),i to mi je ostalo jedino staklo do sada.slije cu stavit,ocu,ocu... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
hehe ak me mozes hraniti eto mene
|
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
Ne; ja sam iz Zagreba. Na prvoj godini faksa sam zivjela u Rijeci. Eh, to je bilo prije 7 godina :) |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |