SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 61> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...možda ipapk, suncokreti i bundeve, pa azijatske..a i ovaj božićni izlog mi je poseban ...
![]() ![]() Btw, a ne bi li probala pittorico malo oko ovih suncokreta ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() jaooooooj kaj mi radi, stavi mi prekrasne japanske salvete....ajoj :)
prekrasno, i vjetrenjace su mi prekrasne....a bozicni izlog je slatki :)
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ma prase malo...ovo se u borilačkim vještinama zove "lo kick!"za pittorico čekam tebe draga, prvo češ me obučiti pa ću ga i primjenjivati...ćalu na stranu, ma radim ga pomalo ali radim sa komadom spužve za suđe i nije mi nešto sjela u ruci...radila sam ga na vjetrenjačama ali to je toliko početnički da mi se uopće ne sviđa...btw, platna su ti ili 13x18, ili 18x24 ili 24x30, ovisi kako koje...jesi li pročitala što sam ti napisala za rižin papir?
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
jen ninochka, to su ti prastare salvete od moje frendice, baš iz japana...naime to je tanka salveta poput jednog sloja naših i na svakoj je samo jedna slika, dobila sam svega 5 komada, toliko ih je imala, tj. 5 motiva...baš sam žalosna što ih je toliko malo. |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
znam.....jaooooo prekrasno. :) i'm in love :)
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Preeeekrasno!!!
![]() |
|
![]() |
|
Daaaa, čača mi je sa mUla, koje ti veze imaš s Mulom? |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam puno na smajličima...
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
divne su ti ove nove stvari
![]() japanke i vjetrenjace su mi favoriti ovaj put
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Bez komentara...
![]() |
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
evo i ja se pridružujem izbečenim očima i valu oduševljenjea
![]() meni najljepši - suncokreti, prozori i azijatkinje te ovaj za na vrata of kors. |
|
![]() |
|
hvala curkice draga, odmah su mi maznuli japanku, onu drugu
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
dakle ovo je super...japanke su krasne i ninockha je u transu sigurno....
vjetrenjace su mi mrak....ko ima tu salvetuuuuuuuuuuuuuuuu
za japanke ni ne pitam jerbo to ko ima cuva ko okeco u glavi
sunce krasno je
bravo
|
|
![]() |
|
e si skuzila da vjetrenjace imaju dva motiva, ocito je salveta po pola pa su dva i dva motiva gore :)
gejse su no comment ;) ne cudim se da si ostala bez nje :) zasluzuju prelociravanje :) rekoh da bum postala pokemon majstor - moras skupit sve :) strava jao :)
|
|
![]() |
|
hej, vjetrenjače više ni neznam tko mi je poslao a japanke nije nitko sa neta...to mi je dala frendica sa svog tavana i dječjih dana... |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
OCU VJETRENJACEEEEEEEEE
|
|
![]() |
|
vidim da su japančice polučile neočekivani uspjeh...a da napravimo licitaciju ![]() |
|
![]() |
|
zloco mucis nas s gejsama.......................
daj vjetrenjaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee salveteeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |