SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 61> |
Korisnik | |||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
si dobila? |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
no daaaaaaaaaaaajjjj
ja cekammmm
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
ubit ćete me...imam u wordu dokumet jer sam si ga save-ala na komp...mogu vam samo mailom poslati dokument...idem to sad i učiniti, znači jassi i hippy... |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
daj daj
bravooooo
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
daj nam linkić, pls... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
radila sam ti po onom što sam vidjela na netu na poljskim stranicama, čini mi se...mogu ti poslati link...prvo isprintaš u word-u velika slova, po njima izrežeš karton, onda ih obrnuto posložiš na ukrasni papir, označiš flomičem i režeš, ljepila sam ih ljepilom za decoupage, mada se može i običnim i sad čekam da mi dođu neke lijepe trakice pa ću slovo i ukrasiti... |
|||
![]() |
|||
||
hehehe brzo bus ti s koferima vani kak se meni vidi
super su slova-rezala si ih ili kupila pa ukrasila
|
|||
![]() |
|||
||
evo i to smo rješili, nema ih više na ovoj stranici...ali napravit ću ih ja još...samo da naručim još koje platno, ali to neće biti skoro...mislim da me MM želi spakirati i potjerati van koliko trošim na moj hobby... |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
gle zlocku kak uziva....mislim strasno :) izbjegavat cu topic dok se ne okrene stranica da ne gledam vise gejshe :)
|
|||
![]() |
|||
||
Evo i monograma za mog sinka janka...danas sam mu to prikeljila na vrata...baš me zanima što će reći kada dođe iz vrtića
![]() |
|||
![]() |
|||
||
em ti gajdeeeeeeeeee
|
|||
![]() |
|||
||
ha ha ha, pošalji daske iz chemaca pa ću razmisliti da li da ti pošaljem SAMO dva motiva ili ne...hi hi hi ![]() |
|||
![]() |
|||
||
zloco mucis nas s gejsama.......................
daj vjetrenjaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee salveteeeeeeeeeeeeeee
|
|||
![]() |
|||
||
vidim da su japančice polučile neočekivani uspjeh...a da napravimo licitaciju ![]() |
|||
![]() |
|||
||
OCU VJETRENJACEEEEEEEEE
|
|||
![]() |
|||
||
hej, vjetrenjače više ni neznam tko mi je poslao a japanke nije nitko sa neta...to mi je dala frendica sa svog tavana i dječjih dana... |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
e si skuzila da vjetrenjace imaju dva motiva, ocito je salveta po pola pa su dva i dva motiva gore :)
gejse su no comment ;) ne cudim se da si ostala bez nje :) zasluzuju prelociravanje :) rekoh da bum postala pokemon majstor - moras skupit sve :) strava jao :)
|
|||
![]() |
|||
||
dakle ovo je super...japanke su krasne i ninockha je u transu sigurno....
vjetrenjace su mi mrak....ko ima tu salvetuuuuuuuuuuuuuuuu
za japanke ni ne pitam jerbo to ko ima cuva ko okeco u glavi
sunce krasno je
bravo
|
|||
![]() |
|||
||
hvala curkice draga, odmah su mi maznuli japanku, onu drugu
![]() |
|||
![]() |
|||
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
||
evo i ja se pridružujem izbečenim očima i valu oduševljenjea
![]() meni najljepši - suncokreti, prozori i azijatkinje te ovaj za na vrata of kors. |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |