Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 26> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anci tek sam sad skontala nasu konverzaciju, sorry kaj sam plavusaaaaaaaaaaaaaa..
jesu salvete ok?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
moramo napraviti nešto za humanitarni sajam,pomoći dječici koja nemaju
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jako lijepo, jucer mi je jassi pokazala sto planira napraviti s nekim svojim novim uratcima i odmah sam se odusevila. sad vidim da si ih i ti napravila za svoj hum.sajam :) cool :)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
bravo...jako lijepoooooooooooooooooo
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ne, to sam radila sa masom za modeliranje, drago mi je da ti se sviđa
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jako lijepo... ![]() ![]() jesi to radila sa slanim tijestom? ![]() |
|
![]() |
|
samo da vam pokažem uzorke čestitka i privjesnica za pakete, koje sam radila isto za hum.sajam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
za humanitarni sajam
|
![]() |
|
evo nešto novih radova,ove dvije su naruđba
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
anci kod tebe je prava bajka ,kuglice su izmisljene
![]() |
|
![]() |
|
Ušećarila samo dvije i ljubomorno ih čuvam, nisam ih vidjela nigdje u prodaji, a što se tiče pegle ja i moja se cijeli ovaj tjedan tak lijepo gledamo ali joj velikodušno svako veče dam godišnji i uhvatim se kuglica, jer ih imam još tako puno za napraviti
|
|
![]() |
|
salji da ti posaljem nekaj sitnog neka se vesele
|
|
![]() |
|
kod mojeg djeteta u školi, organiziraju ga prvi puta ove godine, ako te zanima šaljem pp
|
|
![]() |
|
ako misliš alimentaciju zaraditi na kuglicama, bome se buš nakuglala
![]() |
|
![]() |
|
gdje je humanitaran sajam da doniram nekaj?
|
|
![]() |
|
ma suše nam se i čekaju da ih se prihvatim, a trebala bi pronaći neku zanimljivu salvetu da ih stavim na njih, mi ćemo napraviti (nadam se ) nekoliko kompleta to nam je ideja za humanitarni sajam koji je slijedeći petak pa bi se trebale i požuriti, kad pričam u množini to je moje dijete i ja..
drago mi je da ti sviđa, a i
![]() |
|
![]() |
|
dakle kugle i curica su prekrasne...slijedecu godinu se hicem na kuglice pa necu cekat alimentaciju od suda..hehehehe
krasno jeeeeeee
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ančice... moram iskreno priznati da tvoju kartonažu do danas nisam ni vidjela!! Oprosti.. ali ideja mi se sviđa.. dapače budem neto smislila po tom pitanju!!
Kuglice su me očarale.. mene čeka jedno deset komada za sebe ali čeka me i pegla pa ne znam što ću prvo! Slikica a sobom i curicom je prekrasna.. gdje si nabavila tu salvetu? I da rekla si mi na mom postu nešto za ukras za vrata.. jesi ti napravila svoj tako? |
|
![]() |
|
aha, danas zatišje izgleda da ste sve delale noćnu šihtu
da ne ispadne da već danima ništa ne radim, da i ja stavim malo nešto ovdje
ja sam sva u kuglicama, kuglice idu ko alva(da kucnem u drvo), da vam pokažem dio koji danas odlazi od mene, još tolko mi se suši na štapima, ali neka neka bit će kunića
![]() novi modeli kuglica
![]() ![]() pa jedna slikica sličnu ste vidjeli, ova je za prodaju napravljena za jednu djevojčicu za poklon
![]() i poklon mojoj svekrvi danas za imendan
![]() |
|
![]() |
|
hvala, trudile smo se
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |