Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 89> |
Korisnik | |||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ma može!!
Ja sam ti od ambalaže od čipsa napravila vaze.. naravno za suho cvijeće tipa suha lavanda i sada za šibe za Nikolu!! |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Ninochka, znači sutra da skočim do knjižare? Čuj, zašto gore boldano stoje toliki upitnici iza mog harača???? ![]() |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
da da skoci do knjizare, i slobodno uzmi harac a ostalo postupi po pmu :)
spring, da ti saljem postom jer fakat se ne stignem nikak naci sa tvojim muzem radim do nebuloznih vremena i guzva mi je za poluditi :( sutra ti stizu postom :) lagano je pa bu ti postar bez beda donio taj paketic :) |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
e ninochka, sam da ti velim kak sam danas došla k jasssic i vrata otvara mali hahar i veli mi: Ninochka, dođi pogledat deda mraza......vidiš kak je tvoje ime zapamtio, a moje ne....sad sam mu ponavljala, bumo vidli kaj bu bilo slijedeći put....
|
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Može Ninochka... a šta je harac? Ak mislite na rižin papir i ja bi se ugurala za malo... pleaseeeeeee
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Hej spring, harač je u prenesenom značenju...ma da pojednostavnim, uzet ću iz svakog paketića dvije salvete već kad su paketići kod mene da ih poslije ne tražim da mi ih pošaljete... ![]() A vezano za rižin papir, još se nitko nije javio tako da naručujem za sebe jednu balu i jednu za kaću, drugi šute...znači nikome ne treba...ili imate bolje i jeftinije dobavljaće u Zg??? |
|||
![]() |
|||
||
Budem ja sutra kod nas pitala u Narodnim novinama za rižin papir pa vam javim?
|
|||
![]() |
|||
||
Ha ha ha, Springice, jesi li danas možda lakirala neke svoje radove ha ha ha, ja sam danas nudila ljube moja rižin papir našim curama jer sam išla u moju lokalnu knjižaru i rekla teti gazdarici da me zanima rižin i ona je rekla da ga nema pa sam joj rekla da ga naruči i teta me zvala popodne da je našla nekog lika iz istre koji ima svih boja čak i sa nekim zlatnim crtama ( što dođe skuplje ali nama manje interesantniji ) običan mu je 5 metara dužine ( širinu mi nije znala reći ) po 70,00 kn... |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
moj printer zvace rizin papir tak da mi se ne da s tim zafrkavati kad nema gore motiva inace mi je on za raditi uh zakon :)
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
ja bih uzela nešto rižinog papira...ne znam koliko, pola metra?
![]() |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
KO IMA SALVETE S VJETRENJACAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|||
![]() |
|||
||
čuj, ja ću uzeti 5 metara jer je toliko pakiranje , mogu ti odrezati onda komad..mislim da se isplati samo u komadu uzeti toliko a za manje količine vjerujem da ti je jednostavnije onda kupiti u Zg...barem mislim, ali ako želiš ja ću ti dati svog pola metra pa printaj... |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Draga...a jel to onaj fini tanki rižin papir...da ne ispadne da je onaj deblji u koji se zamataju pokloni...jer taj mi nije dobar ni za printanje a ni za ostalo ![]() Koju boju ćeš ti uzeti? Meni najviše zanima bijeli...ali bilo bi dobro imati i neke druge boje ![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
sunce, slažem se s tobom...ono što me buni je što nisam nikad printala na rižinom papiru pa ne znam šta ću sa 5 m ako mi to ne bude išlo |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
ok i ja bi malo tankog ak mi netko objasni kaj s njim
|
|||
![]() |
|||
||
čuj, sad ste me ukakale, pojma nemam da li je to fini papir ili za umatanje, aj da to prvo dođe pa da ja to vidim, pa ću vam svima javiti da li sam uzela 5 metra bijelog drekeca ili je to ono što nam treba...sorry admine na pogrdnim riječima... a vezano za printanje, da ti bude lakše, ni ja nisam..ali valja probati, zar ne? |
|||
![]() |
|||
||
ha ha ha, lijepi naš mali hrbač, i ja bi, i ja bi...nije bitno što je, baš si slatka...poslat ću i tebi ribice...ne sekiraj se...samo da stigne |
|||
![]() |
|||
||
e sad si me zeznula, neznam ni ja kakav je, ali čim dođe biti čete svi obavješteni o kvaliteti, ako ne, umatat čemo u njega poklone za razmjenu ![]() |
|||
![]() |
|||
||
sam rekla---AA stigle salvete
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Jassi mislim da ja imam...ali moram provjeriti na mom Hreliću ![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |