SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 61> |
Korisnik | |||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ha ha ha, pošalji daske iz chemaca pa ću razmisliti da li da ti pošaljem SAMO dva motiva ili ne...hi hi hi ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
em ti gajdeeeeeeeeee
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Evo i monograma za mog sinka janka...danas sam mu to prikeljila na vrata...baš me zanima što će reći kada dođe iz vrtića
![]() |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
gle zlocku kak uziva....mislim strasno :) izbjegavat cu topic dok se ne okrene stranica da ne gledam vise gejshe :)
|
|||
![]() |
|||
||
evo i to smo rješili, nema ih više na ovoj stranici...ali napravit ću ih ja još...samo da naručim još koje platno, ali to neće biti skoro...mislim da me MM želi spakirati i potjerati van koliko trošim na moj hobby... |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
hehehe brzo bus ti s koferima vani kak se meni vidi
super su slova-rezala si ih ili kupila pa ukrasila
|
|||
![]() |
|||
||
radila sam ti po onom što sam vidjela na netu na poljskim stranicama, čini mi se...mogu ti poslati link...prvo isprintaš u word-u velika slova, po njima izrežeš karton, onda ih obrnuto posložiš na ukrasni papir, označiš flomičem i režeš, ljepila sam ih ljepilom za decoupage, mada se može i običnim i sad čekam da mi dođu neke lijepe trakice pa ću slovo i ukrasiti... |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
daj nam linkić, pls... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
daj daj
bravooooo
|
|||
![]() |
|||
||
ubit ćete me...imam u wordu dokumet jer sam si ga save-ala na komp...mogu vam samo mailom poslati dokument...idem to sad i učiniti, znači jassi i hippy... |
|||
![]() |
|||
||
no daaaaaaaaaaaajjjj
ja cekammmm
|
|||
![]() |
|||
||
si dobila? |
|||
![]() |
|||
||
nemrem otvoriti ali mislim da sam nasla stranicu, odi na moj topik
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
sunce, ovo ti jako lijepo izgleda
![]() |
|||
![]() |
|||
||
"tipical male", nije ni skužio sve dok mu nisam pokazala, danas je već bio jako sretan kad ih je ponovno vidio...čitao je ponosno svoje ime, ustvari slovkao slova ... ![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
kako si se ti brzo ispraksirala...sve ti ide i super ispada
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma mala se pravo pocetnik a profi je
|
|||
![]() |
|||
||
ma ne zezaj me iris, fali mi pittorico kojeg nikad neću ni vidjeti ako ne dođem u zg...ispraksirala sam se u ljepljenju, to da ali fali sitnica...nemam maštu kao jassi a ni profesijonalnost kao hippy, no sretna sam s obzirom da sam 2 mjeseca u tome...aj sad je već malo više od 2, krajem 9-og mj sam se počela baviti mišlju da je to nešto što me zanima... No, svejedno, hvala vam svima na komplimentima... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
malica, kaj zekiš...budeš po turu dobila... |
|||
![]() |
|||
||
daj daj ....dugo nisam...ihhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eno ti gotve slikice za dede i bake na mom topiku p asi pogle kak je to napravljeno
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |