Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 89>
Korisnik
Poruka
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 21:35
Ma može!!

Ja sam ti od ambalaže od čipsa napravila vaze.. naravno za suho cvijeće tipa suha lavanda i sada za šibe za Nikolu!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 21:36
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

spring, pogledaj dva posta gore, tu je svijetloplava, isto takve imaju i ruzicaste (na ruzicastima ima nesto vise andjelcica).

btw cure, da li kome trebaju kutije od pringls cipsa (valjak od cvrstog kartona, s plasticnim poklopcem na vrhu)? imam 4 komada koji mi ne trebaju (napravila sam dvije kutije za spagete i to je to).

Ninochka, znači sutra da skočim do knjižare? Čuj, zašto gore boldano stoje toliki upitnici iza mog harača????LOL
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 21:49
da da skoci do knjizare, i slobodno uzmi harac a ostalo postupi po pmu :)

spring, da ti saljem postom jer fakat se ne stignem nikak naci sa tvojim muzem radim do nebuloznih vremena i guzva mi je za poluditi :(

sutra ti stizu postom :) lagano je pa bu ti postar bez beda donio taj paketic :)
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 22:03
e ninochka, sam da ti velim kak sam danas došla k jasssic i vrata otvara mali hahar i veli mi: Ninochka, dođi pogledat deda mraza......vidiš kak je tvoje ime zapamtio, a moje ne....sad sam mu ponavljala, bumo vidli kaj bu bilo slijedeći put....
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 22:07
Može Ninochka... a šta je harac? Ak mislite na rižin papir i ja bi se ugurala za malo... pleaseeeeeee
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 22:17
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Može Ninochka... a šta je harac? Ak mislite na rižin papir i ja bi se ugurala za malo... pleaseeeeeee

Hej spring, harač je u prenesenom značenju...ma da pojednostavnim, uzet ću iz svakog paketića dvije salvete već kad su paketići kod mene da ih poslije ne tražim da mi ih pošaljete...Smile
A vezano za rižin papir, još se nitko nije javio tako da naručujem za sebe jednu balu i jednu za kaću, drugi šute...znači nikome ne treba...ili imate bolje i jeftinije dobavljaće u Zg???
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 22:20
Budem ja sutra kod nas pitala u Narodnim novinama za rižin papir pa vam javim?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 22:30
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Budem ja sutra kod nas pitala u Narodnim novinama za rižin papir pa vam javim?

Ha ha ha, Springice, jesi li danas možda lakirala neke svoje radove ha ha ha, ja sam danas nudila ljube moja rižin papir našim curama jer sam išla u moju lokalnu knjižaru i rekla teti gazdarici da me zanima rižin i ona je rekla da ga nema pa sam joj rekla da ga naruči i teta me zvala popodne da je našla nekog lika iz istre koji ima svih boja čak i sa nekim zlatnim crtama ( što dođe skuplje ali nama manje interesantniji ) običan mu je 5 metara dužine (  širinu mi nije znala reći ) po 70,00 kn...
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 09:36
moj printer zvace rizin papir tak da mi se ne da s tim zafrkavati kad nema gore motiva inace mi je on za raditi uh zakon :)
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 09:45
ja bih uzela nešto rižinog papira...ne znam koliko, pola metra?Confused
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 09:48
KO IMA SALVETE S VJETRENJACAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:00
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

ja bih uzela nešto rižinog papira...ne znam koliko, pola metra?Confused

čuj, ja ću uzeti 5 metara jer je toliko pakiranje , mogu ti odrezati onda komad..mislim da se isplati samo u komadu uzeti toliko a za manje količine vjerujem da ti je jednostavnije onda kupiti u Zg...barem mislim, ali ako želiš ja ću ti dati svog pola metra pa printaj...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:05
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

ja bih uzela nešto rižinog papira...ne znam koliko, pola metra?[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley5.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Confused" />
čuj, ja ću uzeti 5 metara jer je toliko pakiranje , mogu ti odrezati onda komad..mislim da se isplati samo u komadu uzeti toliko a za manje količine vjerujem da ti je jednostavnije onda kupiti u Zg...barem mislim, ali ako želiš ja ću ti dati svog pola metra pa printaj...

Draga...a jel to onaj fini tanki rižin papir...da ne ispadne da je onaj deblji u koji se zamataju pokloni...jer taj mi nije dobar ni za printanje a ni za ostalo
Koju boju ćeš ti uzeti?
Meni najviše zanima bijeli...ali bilo bi dobro imati i neke druge boje
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:10

sunce, slažem se s tobom...ono što me buni je što nisam nikad printala na rižinom papiru pa ne znam šta ću sa 5 m ako mi to ne bude išloSmile i ja sam shvatila da je to onaj fini tanki papir...tvrdi ni meni ne trebaSmile

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:14
ok i ja bi malo tankog ak mi netko objasni  kaj s njim
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:22

sunce, slažem se s tobom...ono što me buni je što nisam nikad printala na rižinom papiru pa ne znam šta ću sa 5 m ako mi to ne bude išloSmile i ja sam shvatila da je to onaj fini tanki papir...tvrdi ni meni ne trebaSmile

čuj, sad ste me ukakale, pojma nemam da li je to fini papir ili za umatanje, aj da to prvo dođe pa da ja to vidim, pa ću vam svima javiti da li sam uzela 5 metra bijelog drekeca ili je to ono što nam treba...sorry admine na pogrdnim riječima...
a vezano za printanje, da ti bude lakše, ni ja nisam..ali valja probati, zar ne?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:23
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

ok i ja bi malo tankog ak mi netko objasni  kaj s njim

ha ha ha, lijepi naš mali hrbač, i ja bi, i ja bi...nije bitno što je, baš si slatka...poslat ću i tebi ribice...ne sekiraj se...samo da stigne
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:24
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

ja bih uzela nešto rižinog papira...ne znam koliko, pola metra?[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley5.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Confused" />

Draga...a jel to onaj fini tanki rižin papir...da ne ispadne da je onaj deblji u koji se zamataju pokloni...jer taj mi nije dobar ni za printanje a ni za ostalo
Koju boju ćeš ti uzeti?
Meni najviše zanima bijeli...ali bilo bi dobro imati i neke druge boje

e sad si me zeznula, neznam ni ja kakav je, ali čim dođe biti čete svi obavješteni o kvaliteti, ako ne, umatat čemo u njega poklone za razmjenu Wink
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:36
sam rekla---AA stigle salvete smile58smile96
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 11:31
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

KO IMA SALVETE S VJETRENJACAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jassi mislim da ja imam...ali moram provjeriti na mom Hreliću
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.