Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 89> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Primila na znanje... sutra šaljem zvonceeeee Meni stigle od ančice i MS (ne znam ko je poslije budem pogledala).. hvala curee |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bila u NN.. naravno nemaju pojma za rižin papir!!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Da li neko ima ili zna đe ima za kupit salvete ili sl.....tanki papir sa motivima limuna ili naranče......uglavnom nešto žuto do narančasto....kuhinja mi je pri kraju sređivanja pa bi napravila podmetače za čaše i gvantijere u tim bojama i motivima........
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ja sam kupila u Lumosu ljetos, rižin papir sa limunima...mislim da ih imaju i sada.... Evo kako izgledaju...mami sam renovirala staru svijetiljku ![]() ![]() ![]() a uz put sam joj i neki staru zdjelu sredila u istom stilu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Budem još doma pogledala...mislim da imam baš samo plodove.. limune i naranče....pa ti javim
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
cek ima netko, aj prodji malo po ovom topicu ali sto posto netko ima limune i narance i nudio ih je na razmjenu.
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Nino, ja sam imala ali je limun prošao odmah, razgrabio se... |
|
![]() |
|
Evo idem gledat među svoje ak imam javim ti!!
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
kupila salvetice za franjicu....
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
sunceri, mislis za mene :) hihihi :) a vraze jedan :) aj salji pm s racunom oma :)
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
imate u intersparu za kupiti salvete herlitz-susy card 20 kom 5,99 kn - akcija
|
|
![]() |
|
ančice, daj prevedi, za one koji govore talijanski i engleski |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
ja sam ljetos kupila salvete sa narancama u DM-u
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Manči u hobby art ima za kupiti decoupage papir (50x70 cm) sa limunima za 24 kn. evo link... http://www.hobbyart-chemaco.hr/katalog/default.asp?IDCat=243&lang=hrvatski |
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
miškopiško jesu ti stigle salvete
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Miškopiško, ja sam printala na rižinom papiru, možeš vidjeti na mojoj prvoj stranici. Anđeli na ploćicama sa molitvom. Rižin papir moraš zaljepiti salotepom na papir da se ne zgužva
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ajme zdjeleeeeee
![]() |
|
![]() |
|
listek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
![]() |
|
listek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Oprostite, sta sam samo tako upala
![]() Preljepe su mi vase salvete i sve sto radite s njima. Ja salvete sakupljam duze, ali sam se u decoupageu okusala tek sada.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |