Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 16:22
sunceri, mislis za mene :) hihihi :) a vraze jedan :) aj salji pm s racunom oma :)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 16:15
kupila salvetice za franjicu....
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 16:15
Evo idem gledat među svoje ak imam javim ti!!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 16:14
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

cek ima netko, aj prodji malo po ovom topicu ali sto posto netko ima limune i narance i nudio ih je na razmjenu.

Nino, ja sam imala ali je limun prošao odmah, razgrabio se...
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 15:51
cek ima netko, aj prodji malo po ovom topicu ali sto posto netko ima limune i narance i nudio ih je na razmjenu.
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 15:26
Budem još doma pogledala...mislim da imam baš samo plodove.. limune i naranče....pa ti javim   
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 15:23

Originalno poslano od člana manči manči napisao:

Da li neko ima      ili    zna đe ima za kupit salvete ili sl.....tanki papir sa motivima limuna ili naranče......uglavnom nešto žuto do narančasto....kuhinja mi je pri kraju sređivanja pa bi napravila podmetače za čaše i gvantijere u tim bojama i motivima........
smile134

Ja sam kupila u Lumosu ljetos, rižin papir sa limunima...mislim da ih imaju i sada....

Evo kako izgledaju...mami sam renovirala staru svijetiljku

a uz put sam joj i neki staru zdjelu sredila u istom stilu

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 15:11
Da li neko ima      ili    zna đe ima za kupit salvete ili sl.....tanki papir sa motivima limuna ili naranče......uglavnom nešto žuto do narančasto....kuhinja mi je pri kraju sređivanja pa bi napravila podmetače za čaše i gvantijere u tim bojama i motivima........
smile134
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 13:22
Bila u NN.. naravno nemaju pojma za rižin papir!!Thumbs%20Down
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 13:21
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

sam rekla---AA stigle salvete smile58smile96

Primila na znanje... sutra šaljem zvonceeeee

Meni stigle od ančice i MS (ne znam ko je poslije budem pogledala).. hvala curee
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 12:29
smile205
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 11:31

KO IMA SALVETE S VJETRENJACAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jassi mislim da ja imam...ali moram provjeriti na mom Hreliću
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:36
sam rekla---AA stigle salvete smile58smile96
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:24
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

ja bih uzela nešto rižinog papira...ne znam koliko, pola metra?[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley5.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Confused" />
čuj, ja ću uzeti 5 metara jer je toliko pakiranje , mogu ti odrezati onda komad..mislim da se isplati samo u komadu uzeti toliko a za manje količine vjerujem da ti je jednostavnije onda kupiti u Zg...barem mislim, ali ako želiš ja ću ti dati svog pola metra pa printaj...

Draga...a jel to onaj fini tanki rižin papir...da ne ispadne da je onaj deblji u koji se zamataju pokloni...jer taj mi nije dobar ni za printanje a ni za ostalo
Koju boju ćeš ti uzeti?
Meni najviše zanima bijeli...ali bilo bi dobro imati i neke druge boje

e sad si me zeznula, neznam ni ja kakav je, ali čim dođe biti čete svi obavješteni o kvaliteti, ako ne, umatat čemo u njega poklone za razmjenu Wink
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:23

ok i ja bi malo tankog ak mi netko objasni  kaj s njim

ha ha ha, lijepi naš mali hrbač, i ja bi, i ja bi...nije bitno što je, baš si slatka...poslat ću i tebi ribice...ne sekiraj se...samo da stigne
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:22

sunce, slažem se s tobom...ono što me buni je što nisam nikad printala na rižinom papiru pa ne znam šta ću sa 5 m ako mi to ne bude išloSmile i ja sam shvatila da je to onaj fini tanki papir...tvrdi ni meni ne trebaSmile

čuj, sad ste me ukakale, pojma nemam da li je to fini papir ili za umatanje, aj da to prvo dođe pa da ja to vidim, pa ću vam svima javiti da li sam uzela 5 metra bijelog drekeca ili je to ono što nam treba...sorry admine na pogrdnim riječima...
a vezano za printanje, da ti bude lakše, ni ja nisam..ali valja probati, zar ne?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:14
ok i ja bi malo tankog ak mi netko objasni  kaj s njim
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:10

sunce, slažem se s tobom...ono što me buni je što nisam nikad printala na rižinom papiru pa ne znam šta ću sa 5 m ako mi to ne bude išloSmile i ja sam shvatila da je to onaj fini tanki papir...tvrdi ni meni ne trebaSmile

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:05
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

ja bih uzela nešto rižinog papira...ne znam koliko, pola metra?[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley5.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Confused" />
čuj, ja ću uzeti 5 metara jer je toliko pakiranje , mogu ti odrezati onda komad..mislim da se isplati samo u komadu uzeti toliko a za manje količine vjerujem da ti je jednostavnije onda kupiti u Zg...barem mislim, ali ako želiš ja ću ti dati svog pola metra pa printaj...

Draga...a jel to onaj fini tanki rižin papir...da ne ispadne da je onaj deblji u koji se zamataju pokloni...jer taj mi nije dobar ni za printanje a ni za ostalo
Koju boju ćeš ti uzeti?
Meni najviše zanima bijeli...ali bilo bi dobro imati i neke druge boje
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:00

ja bih uzela nešto rižinog papira...ne znam koliko, pola metra?Confused

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.