Moj vrt seoski - dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 21> |
Korisnik | |
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
......ma najvaznije je da ti znas da su cm najsprednija i najmanjevazna stvar na svijetu i NE cine covjeka covjekom
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Sviđaju mi se tvoje instalacije željno iščekujem nove fotografije ove godine.
Što se tiće nicka "mali", ja ti volim zvati svoje drage ljude mali i malena iz čiste dragosti, imam prijatelja od 190cm pa ga tako zovem a ja sam niža od njega.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Da objasnim moj nick "mali gogo" Tako me i u stvarnosti puno ljudi zove, pošto sam nizak rastom (165cm).
Nekako ljudi misle da niskim ljudima treba tepat, što li.
Mene to nasmijava. Imam 31 godinu, a malo tko mi ne tepa kao da sam dijete.
![]() Kad sam bio mlađi rugali su mi se da sam vrtni patuljak, čak i u vojsci.
To mi je bilo baš simpatično, no eto nije prihvaćeno u širokim masama kao moj nadimak.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala na pohvalama
![]() Zasad u vrtu nema posla, jedino hranim ptice.
Nisam se zaledio, bar dok nam ne zatvore plin. A tad ćemo vidjeti što i kako!
![]() Evo jedna zelena slika iz mog vrta, da se sjetimo proljeća:
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Mali Gogo ti uopće nisi mali ti si veliki vrtlar za velike stvari ČESTITAM!!!!!
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Gdje si Mali Gogo? Jel te mećava zatrpala, il si se zaledio? Nisi se valjda prepustio ovom sivilu i bjelilu da te svlada? Ne daj se, još malo i bit će sunca vidjet ćeš...
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
......i tebi se najboje i da vrt bude jos lipsi i da dodes na slijedece druzenje koje se sprema na proljece, hm........a i rijeku nebi bilo lose da dodes pa da nam malo tvojih originalnih ideja poklonis
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Po ovakvom umjetnom pješčenjaku se ne može hodati. S vremenom bi se izlizao. No kad se umjesto pijeska upotrijebi sipina (mljeveni kamen, može se nabaviti kao građevinski materijal) i ako se naprave deblje ploče, debljine 5-10 cm, tada se od njih može složiti i staza. Od takve smjese sipine i cementa se izrađuju oni kupovni opločnjaci za staze.Sretna nova 2009. godina svim forumašima i ljubiteljima vrtova!
Neka Vam bude novija od svih novih do sada!
|
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala ti mali gogo na odgovoru. Meni se isto svidio kamen, a s obzirom da si u Trišinom vrtu napisao da nije baš prikladan za hodanje moram vidjeti, za sada skupljam ideje
Moj rodni kraj je Zlatna dolina, tako da mi baš nije poznata " ravna Slavonija". Nisu baš neka velika brda, ali stalno ideš malo gore, malo dolje, pa potok u nizini, barem su bili nekada.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Jos jedno pitanje - da li se po takvom umjetnom kamenju moze hodati ili se samo moze koristiti za suhi zid?
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
mali gogo - pikiram taj tvoj umjetni kamen.
Prouciti cu malo detaljnije ,pa mozda probati na proljece.
Jako si lijepo uredio svoj vrt.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala na pohvalama
![]() Moja vikendica se nalazi u blizini svetišta svete Ane u Bistrincima, općina Belišće.
Belišće je gradić na pola puta između Osijeka i Donjeg Miholjca, tj. mađarske granice. Smješten je na desnoj obali Drave, dakle na samoj granici između Slavonije i Baranje.
Vikendica mi je izgrađena na jednoj od brojnih pješčanih dina koje je kroz tisuće godina stvorila Drava. Upravo zbog toga ovaj kraj izgleda malo atipično za istočnu Slavoniju, tj. djeluje brežuljkast. Gotovo kao da si u podnožju slavonskih planina u zapadnoj Slavoniji.
![]() kamen:
Na ovaj način možeš raditi kamen bilo kojeg oblika i debljine. Za izradu mekanog pješčenjaka upotrebljava se sitni pijesak s malim udjelom treseta, a za čvrsto kamenje najbolje je upotrijebiti samo sipinu.
|
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Mali gogo, šta reći a da ne ponavljam sve već rečeno samo
![]() |
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
i ja se pridružujem čestitkama. nadam se da ćemo se jednom upoznati
![]() |
|
![]() |
|
nadas ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 50 |
mali gogo svaka čast. hvala bogu da ima tako vrijednih i dobrih ljudi kao što si ti.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
E sad se već malo
![]() Franjice, a koliko sam tek ja ideja "pokupio" tu na forumu....
Ništa mi nije draže nego kad vidim da netko "pokupi" moju ideju. Znači da nešto od onoga što radim i valja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Bravo, ne samo da nas oduševljavaš svojim vrtom i idejama oko uređenja (nemoj molim te zaštiti prava, puno nas je ponešto pokupilo do tebe) već si stvarno velikog srca! Da, pa vjerojatno si zato i član baš ovog Foruma!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ah, što reći....
....naš mali gogo velikoga srca....
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
skidam kapu,sve lijepo uređeno a također i za nesebično djelo.svaka čast.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divna prica,Luna je imala srece
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |