Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 61>
Korisnik
Poruka
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 09:58
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

OCU VJETRENJACEEEEEEEEE

ha ha ha, pošalji daske iz chemaca pa ću razmisliti da li da ti pošaljem SAMO dva motiva ili ne...hi hi hi smile51
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:14
em ti gajdeeeeeeeeee
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 10:49
Evo i monograma za mog sinka janka...danas sam mu to prikeljila na vrata...baš me zanima što će reći kada dođe iz vrtića

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 11:07
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

e si skuzila da vjetrenjace imaju dva motiva, ocito je salveta po pola pa su dva i dva motiva gore :)

gejse su no comment ;) ne cudim se da si ostala bez nje :) zasluzuju prelociravanje :) rekoh da bum postala pokemon majstor - moras skupit sve :) strava jao :)

vidim da su japančice polučile neočekivani uspjeh...a da napravimo licitaciju smile96

gle zlocku kak uziva....mislim strasno :) izbjegavat cu topic dok se ne okrene stranica da ne gledam vise gejshe :)
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 11:10

e si skuzila da vjetrenjace imaju dva motiva, ocito je salveta po pola pa su dva i dva motiva gore :)

gejse su no comment ;) ne cudim se da si ostala bez nje :) zasluzuju prelociravanje :) rekoh da bum postala pokemon majstor - moras skupit sve :) strava jao :)

vidim da su japančice polučile neočekivani uspjeh...a da napravimo licitaciju smile96

gle zlocku kak uziva....mislim strasno :) izbjegavat cu topic dok se ne okrene stranica da ne gledam vise gejshe :)

evo i to smo rješili, nema ih više na ovoj stranici...ali napravit ću ih ja još...samo da naručim još koje platno, ali to neće biti skoro...mislim da me MM želi spakirati i potjerati van koliko trošim na moj hobby...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 12:35
hehehe brzo bus ti s koferima vani kak se meni vidi

super su slova-rezala si ih ili kupila pa ukrasila
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 12:41

radila sam ti po onom što sam vidjela na netu na poljskim stranicama, čini mi se...mogu ti poslati link...prvo isprintaš u word-u velika slova, po njima izrežeš karton, onda ih obrnuto posložiš na ukrasni papir, označiš flomičem i režeš, ljepila sam ih ljepilom za decoupage, mada se može i običnim i sad čekam da mi dođu neke lijepe trakice pa ću slovo i ukrasiti...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 12:48

radila sam ti po onom što sam vidjela na netu na poljskim stranicama, čini mi se...mogu ti poslati link...prvo isprintaš u word-u velika slova, po njima izrežeš karton, onda ih obrnuto posložiš na ukrasni papir, označiš flomičem i režeš, ljepila sam ih ljepilom za decoupage, mada se može i običnim i sad čekam da mi dođu neke lijepe trakice pa ću slovo i ukrasiti...

daj nam linkić, pls...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 12:54
daj daj

bravooooo
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 12:55
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

daj nam linkić, pls...

ubit ćete me...imam u wordu dokumet jer sam si ga save-ala na komp...mogu vam samo mailom poslati dokument...idem to sad i učiniti, znači jassi i hippy...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 13:16
no daaaaaaaaaaaajjjj

ja cekammmm
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 13:32

no daaaaaaaaaaaajjjj

ja cekammmm

si dobila?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 13:34
nemrem otvoriti ali mislim da sam nasla stranicu, odi na moj topik
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 08:38
sunce, ovo ti jako lijepo izgledaSmile...kaj je reko sinčić kad se vratio doma?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 09:37
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

sunce, ovo ti jako lijepo izgledaSmile...kaj je reko sinčić kad se vratio doma?

"tipical male", nije ni skužio sve dok mu nisam pokazala, danas je već bio jako sretan kad ih je ponovno vidio...čitao je ponosno svoje ime, ustvari slovkao slova ...Tongue
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 10:05
kako si se ti brzo ispraksirala...sve ti ide i super ispada Smile
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 10:10
ma mala se pravo pocetnik a profi je
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 10:20
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

kako si se ti brzo ispraksirala...sve ti ide i super ispada Smile

ma ne zezaj me iris, fali mi pittorico kojeg nikad neću ni vidjeti ako ne dođem u zg...ispraksirala sam se u ljepljenju, to da ali fali sitnica...nemam maštu kao jassi a ni profesijonalnost kao hippy, no sretna sam s obzirom da sam 2 mjeseca u tome...aj sad je već malo više od 2, krajem 9-og mj sam se počela baviti mišlju da je to nešto što me zanima...
No, svejedno, hvala vam svima na komplimentima...smile79
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 10:20

ma mala se pravo pocetnik a profi je

malica, kaj zekiš...budeš po turu dobila...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 10:22
daj daj ....dugo nisam...ihhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eno ti gotve slikice za dede i bake na mom topiku p asi pogle kak je to napravljeno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.