Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 89> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A da u nedostatku salveta probaš isprintati nešto ovakvo
Ako ti tako nešto odgovara, mogu potražiti, ima još nešto sa egipćanima
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Curke...tražim salvetu ( ili rižin papir ) sa egipatskim motivima ..bilo kakvim...
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Evo javljam se.....ak nađeš 15x15 JAVI ![]() Imaš moj br. moba |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
meni trebaju mala tipa 15 x 15 i oko toga pls springica
franjica sve pet
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Darla... stigle salvetice!!
Hvala! |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Kome treba pogledati za slikarsko platno.. nek se javi!!!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Neke su tete salvete žicale leonardu salvetice, ja ih imam puuuuuno (ostavila leonarda) pa sada budite jako, jako dobre samnom ( tipa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...evo stavila sam u nekoliko foruma obavijest..........sutra sam u zagrebu ...slobodna od 11 do 14...ako netko moze doci na kavu...donijelča bih vam svima salvetice.....
![]() već sam mislila kako fantaziram no sad vidim da stvarno dolaziš, kad već ne mogu potegnuti do Ladimirevaca da se barem malo podružim s nekim izvan mog svijeta (posljeti bolesnoj šogi u bolnici, razvažanje MKM od doktora, preko placa do crkve)....
Nisam stigla sve čitati, pa ne znam gdje se družiš s ljudima, javi se
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
franjy ja sam ti sa sela istarskog i nemam pojma o kojoj crkvi i bolnici govoriš......osim ako ne ideš na misu.... ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Spring - fala na salveticama, leonarda pošalji mi br mobitela na pp, možda između bolnice i Crkve u to vrijeme uhvatim vrijeme za srk kave...
Jassi pa kaj ti nsam poslala vjetrenjače, pošalji adresu ponovo na pp
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
ako netko zna za neku dobru stranicu ili forum sa koga ste naručivali salvete neka se javi na pp.
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
evo stavila sam u nekoliko foruma obavijest..........sutra sam u zagrebu ...slobodna od 11 do 14...ako netko moze doci na kavu...donijelča bih vam svima salvetice.....
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Felix i SunceRi dobila sam vaše salvete.Hvala vam puno.Baš su me obradovale.P.S.ako ima netko da je zainteresiran za kupnju jedne salvete(ili više)otiđite u Hobby Centar u Zagrebu.
|
|
![]() |
|
listek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Mislim da sam svima odgovorila.
Salvetice su popakirane
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
evo me opet sa salvetama
ipecoop novogodišnje salvete-paloma-20/1- 6,99 kn
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jazz i MS - hvala za salvete...jučer stigle...
![]() |
|
![]() |
|
Šalji adresu ![]() |
|
![]() |
|
listek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Samo da vam svima javim da sam dobila pp-e :). Hvala na dobrodoslici.
Odgovorim vam navecer, jer prije sumnjam da cu stici od svoja dva gremlina.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |