Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
brzo ozdravi mila...kiss kiss
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Curke moja ja sam vam u komi.. ne funkcioniram nikako.. tijelo ne osjetim a glava ko balon.. a usput cijela kuća je bolesna!!
![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
dakle i ovo ste sad izmislile , vidim ja da me nije dugo bilo na forumu , imate sreće kaj sam bolesna ali ozdravit ču ja
vidim i imenjakinja stigla , dobro sad smo dvije |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jassi i od mene duboki naklon
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Jassi - dobročiniteljica , BRAVO
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jassi, radovi su ti prekrasni!!! Ovi u školjkici su mi naj!
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ooooooooooo
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
dakleee, moj naklon
![]() |
|
![]() |
|
tetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hvalaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Bravo Jassi ![]() ![]() Svaka ti čast......sve uspijevaš i stigneš.....ma ti si žena zmaj ![]() |
|
![]() |
|
shasha hvala ti lijepa...zaista
jedva cekam foto izvjesce...idem citati kaj si napisala kak je bilo
jos jednom thx
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() Jassi,ovo(kliknula sam linkić
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() sad sam napravila angeleke za tete u vrapcu...to su zene kaj nikad nece izaci vani...ima iz rata i sa svakakvim pricama, pa cu im anapraviti malo stvari da im uljepsam te dane...koliko se to moze...
a smijem se malo pohvaliti??
evo....tak mila svi bitrebali...hvala ti na javnoj pohvali od srca
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
evo da vam javno i svima pohvalim našu jassiii, ona se javila da za humanitarni sajam u školi, pokloni nam koju stvarčicu, gesta super, a i stvari isto tako, BRAVO JASSSIIIIII, IMAŠ VELIKO SRRRRČČEEEKKOOO!!
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
odgodjena, svjecicu smo puhnuli, a drustvo ce za koji dan..
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
moze teta duda, puno fala, tpk zna moj kucni pa nek me tmz zvrcne!
i cuvaj zeta, moj stari uvijek kaze kako je njega cuvala njegova punica jer "ko nema zeta nema ni magareta"... pa tako sad i moji starci cuvaju svog (za sada jedinog) maga.... pardon zeta...
![]() |
|
![]() |
|
i ja cekammmmmmm
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Bokić!
Hoće li biti koja fotka iz ladimirevaca? Ha?
|
|
![]() |
|
tu saaaaaaaaaaaaaaammm
ali jurim neke fotke staviti
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
franjice, ukor pred iskljucenje telefona :) poslah ti sms za kavu samo si trebala napisati gdje i onda se ne javi na telefon sutradan :( i ode leondarda i niste htjele piti kavu sa mnom, dobro dobro. uglavnom, moje salvetice su kod tebe pa bi ovog puta voljela ipak doci do njih :P
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |