Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 89> |
Korisnik | |
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
violina je narucena na ovoj stranici, ako cu ja opet narucivati od njih, dobit ces violinu. ali nisam namjeravala u skorije vrijeme nista uzimati. Ne svidja mi se sto su preskupi. Ne da cu propasti ako kupim koju salvetu koja je skuplja, nego sto se osjecam prevareno kad moram platiti jedan primjerak salvete cirka 5 kuna.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Cure, nakon Jassine vijoline, moje je oko poludjelo za tom salvetom pa vas srdačno molim da se javi bilo tko ko ima tu salvetu...itko, bilo tko, može me čak i dobro ucjeniti, spristajem na sve...
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
da..da ...uvijek je za sve Hippy kriva... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ninochka ti zemi moje pa mi dofuraaaaaaaaaaaaaajjjj
fala lea
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
drage
ančica.....rose....nonochka......jassi.....branka 202....lestek...ivona 777....... salvetice su vam u Zagrebu........franjica draga, podjelit ce Vama one koje ste si izabrale.......... ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ma kaj ja...hippY NEK IDE PO SECER KAD ME TU NAVLACI.....lako mene malu jadnu...sve mi se svidja i ja sve bi.....aaaaaaaaaaaaaaaaa
izmedju ostalog to rade mele pcele sa cvetekima, kaj oces
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi, oma iz ovih stopa po secer u vidu cokolade jer si pocela koristiti cudne izraze kao ploditi :P zeno, zeno :) plavusho moja draga :)
|
|
![]() |
|
prinanja je valjda printanje..hehehe...ja imam na poslu crno belo a kuci u boji sam moram kupit boju, kasd kupim more mila,probamo
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Če da se dogovorim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plodite me s tim papirom...di ga imaaaaaaaa...jadna ja neuka mala
|
|
![]() |
|
Na rižin papir ..ali onaj fini.... jako tanki ![]() |
|
![]() |
|
to je navek tako draga moja
a na kj si printala?
|
|
![]() |
|
To mi je jedan od prvih radova.-..i tu sam koristila isprintan motiv.....tada sm bila zadovoljna....al sada bi definitivno sve drugačije napravila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
epoooooooooooooo tetaaa!!!!!!!! jakooooooooooooooooooooooo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti na trudu... Ponekad i sama nešto odprintam....ali ...nije to baš kao salveta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
curke, zvala me spring da joj se nitko nije javio za platna 18*24 cm (7,99 kn u intersparu) pa ih nije kupovala, tak da znate samo prenosim poruku :)
|
|
![]() |
|
da sefe...ok, ja izvidim kakvi papireki nam trebaju
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To kako se printa nemam pojma, ja mogu biti samo pomoćni radnik za pronalaženje slika
|
|
![]() |
|
ov je super, jos mi nije jasno kak se kopira na rizin papir...kaj printer ga ne poguzva?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |