Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 89> |
Korisnik | ||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i mene zanima kako to ide...nazove u lumos i naručim...po cijeni kao u dućanu?
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
ninochka hoces reci da mozemo,preko tebe,naruciti prekrasne salvete sa ove stranice i ostale proizvode ![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Franjice i Listek.. stigle su salvete!!
Hvala!! |
||
![]() |
||
listek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
|
SunceRi i Branka, ajde mi javite svoje adrese da mogu poslati!
|
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
cure oprostite što vam još nisam poslala salvete!imam puno posla i ne stignem.u petak šaljem,obećajem!franjicazg,sunceri,goga dobila sam salvete.puno hvala!
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
i od mene još jednom hvala darli
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
darla -hvala
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jao jucer sam dobila salvete a nisam uzela kovertu da se sad zahvalim,,,hvala ....sorry ja sam plavusa, sutra imenom se zahvalim...joj kak sam ..uf
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
gogs, dobila sam posiljku s rizinim papirom
![]() (tuka plava zaboravih napisati kome se zahvaljujem, ajme sramim se)
|
||
![]() |
||
|
kaca poslala sam ti pp |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
leonarda salji adresu na pp..nazalost,neman svih..spremin ti ono sta ima
![]() |
||
![]() |
||
|
aha...ok ...i ja mislim
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
btw ovo je stranica gdje mozete vidjeti sto sve mozete kupiti u lumosu a njihovi su produkti, daklem ako nema necega mogu vam naruciti:
|
||
![]() |
||
|
hippy ne placi i gundjaj...imas kod ninochke nekaj lepoga sam ti poslala
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
prekrane su.........imaš ih |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
jesu li ti ove salvetice avalibl za čenđanje......ako je ......javi....ja bih po jednu... ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Gortyna, vidjeh stranicu, što reći, plati pa se rugaj... zez je u tome što sigurno iz inozemstva nečeš naručiti jednu salvetu pa te pošiljka košta ko svetog Petra kajgana ( Bože opristi ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
|
hvala leonardic, vec sam s franjicom dogovorila cvenk s njenim mz (mozda zetom, zasto mozda da mi je znat...). vielen dank! ak kaj trebas, javi!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |