Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 26> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e, sad i mene zanima..zadnji put kad sam ja bila u našem nije bilo ničega...
Vž?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
a e gdje ju nađe ,bila sam u Euroshopu,tralllllaaaaa lallllaaaa llaa, ajde me pitajte gdje? |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Daj ti njoj sprintaj malo onih radova od ludih talijana i španjolaca ( imaš ih na idejama )...pa bu videla kaj je šareno ![]() ![]() Ova tegla sa eteričnom soli mi je zaista posebna....jako lijep božićni poklon.... ![]() A gdje samo nađe ovu drvenu kutiju? Jako zanimljiv model ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
drago mi da ti sviđa, rekla bi moja sveki da je šarena ko ciganski đerdan
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ova drvena posuda mi je mrak
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlicno!
![]() |
|
![]() |
|
i novi rad kutija,
|
![]() |
|
stavljam stari rad, razmjena za monnu-1 tegla s domačom eteričnom soli i porukom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
drago mi je da ti se sviđa, inače nije tako veliki kontrast između zlatne i podloge, slikala sam navečer pa nije baš dobro ispalo, inače to zlatno je frosty
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
zdjela je prepreprekrasna. ma ovi slatki anđelčići i da ih na wc kotlic stavis bi bili slatki. obozavam SVE sa njima. ovo sa zlatnim necim mi je super. |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
![]() |
|
možeš odma staviti šljoke i u samu pastu ako ti odgovara, ali se one baš onda ne vide najbolje, ja većinom radim tako da nanesem pastu i odma po njoj posipam šljoke tako da se one odma stvrdnu sa pastom, ako ne sušiš sa fenom, trebat će ti nekoliko sati da ti se sama pasta posuši i naravno sušenje ti ovisi i debljini nanešenog sloja
u pastu odmah možeš i umješati boju ako ti odgovara da bude u boji ili ju možeš naknadno farbati kad se osuši,
uživaj u "žbukanju"!!!!!
|
|
![]() |
|
i ondak...sam stavim i koliko se susi , kad stavim mogu posipati sljokama bijelim jel da?
|
|
![]() |
|
ne ja ti nju najčešće nanosim sa jednim starim kistom, a možeš ju nanositi prstima, špahtlom ili ako ti je veće granulacije sa štapičima za šiš čevape
|
|
![]() |
|
ajme ova zadnja. daj reci ova pasta-nanosis rukom? danas bum delala s njom...objasni pls
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ajme, super je!!
|
|
![]() |
|
drago mi je milaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
ma, da kak nebi bile ok, eno ja razvukla preko stola salvete i pregledavam poruke pa gledam kome sam još dužna, bum i ja tebi spakirala kovertičku,
a moju sreću si usrečila sa Winks salvetom, odma rekla TA JE MOJA, mama napravi nešto za moju sobu od nje, i eto mi posla
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |