SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 61> |
Korisnik | |
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e pa dobro nam se vratila...ako misliš na sebe onda si to zaista učinila na velika vrata |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ma na tebe plavuso moja jedinaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
pa nisam nigdje ni odlazila, bubana sam od petka me slomila viroza, ali nikog nije bilo ovaj vikend na forumu, što sam bila bolesna što nije bilo nikoga, šmrc...sama ko pas, muž je radijo cijeli vikend a dijete je bilo kod bake da ga ne okužim...šmrc još jednom... |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jo joj no to rekoh u smislu d asi bojle volje ajde vec si sad ok....sad ces ti oma utrpati desetak slika kaj si napravila...cekamoooooooo |
|
![]() |
|
he he, smoždila me viroza, to čemo tome pripisati...nemam slika, nemam ničeg novog...prošli tjedan sam završila neke zaostatke kao što su one kuglice, napravila ono va vrtić i nemam više ništa...ni platna ni stiropora a nabavka će pričetati bolje dane... ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ako dobiš koju viška ( violinu ) pliiiiiz.
|
|
![]() |
|
Evo , nisam još fit ali ovo sam danas napravila, žao mi je samo što za ikonu nisam imala patinu boje rđe.
To su dvije narudžbice, nisu baš po mom guštu ali what to do? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma ok je, ova vila je za pet
|
|
![]() |
|
he he, naravno kad je šarena i šljokasta kao što si ti!!! |
|
![]() |
|
neg kak
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ikona mi se jako sviđa. bas jako.
|
|
![]() |
|
Ozbiljno!!!! Ajde, baš mi je drago, ja mislila da sam ju skroz fulala...Znači ipak postoji tračak nade da će se svidjeti i osobi za koju je to namjenjeno?!?!?!? |
|
![]() |
|
cuj mala ti trebas po guzi ili kaj????? sve je lijepo
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ikona mi je jako lijepa. osobno ne volim takve stvari jer su mi nekako previse sumorne (cijelo razdoblje je bilo takvo, pa sto se tice umjetnickog dojma je jako lijepo). a princeza je totalno u jassi stilu :) uostalom jassi ti je i irl takva :) sam da znas :)
bas ova plava podloga istice sliku bolje nego da je bronca ili zlato jer bi se onda sve stopilo.
|
|
![]() |
|
ma znam da je u jassi stilu, ja sam tvrdokorni klasičar, ali to sa dječijim motivima nikako ne ide pa sam joj otela ideje, jer, dovraga, dječja soba ne treba izgledati kao crkva... a vezano za ikonu, pa ni sama neznam, ja bih draže stavila bila rđu ali je došlo do nesporazuma pri naručivanju pa je i to dobro... |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ovak je ljepse :) ili kak bi jedna mala curica rekla ovak ti je teta ljepshije :) :)
|
|
![]() |
|
Nek ti bude, vjerujem ti! Što tražiš za uzvrat ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
podlogu za ikonu si pogodila samo tako....sigurna sam da ce se slika svidjet onome kome je namjenjena..
![]() |
|
![]() |
|
Heeej, pa jesi li živa ti? Hvala na komplimentu i ja se iskreno nadam...Što ti radiš ove dane, jesi li kreativna? |
|
![]() |
|
ahaaaaaaa ja daklem ispadam sarena djevojcura neozbiljna..cek cek da te se ufatim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |