Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 61>
Korisnik
Poruka
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 13:43
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

mala se vratilaaaaaaa

e pa dobro nam se vratila...ako misliš na sebe onda si to zaista učinila na velika vrata
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 13:48
ma na tebe plavuso moja jedinaaaaaaaaaaa
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 13:54

ma na tebe plavuso moja jedinaaaaaaaaaaa

pa nisam nigdje ni odlazila, bubana sam od petka me slomila viroza, ali nikog nije bilo ovaj vikend na forumu, što sam bila bolesna što nije bilo nikoga, šmrc...sama ko pas, muž je radijo cijeli vikend a dijete je bilo kod bake da ga ne okužim...šmrc još jednom...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 13:58

jo joj no to rekoh u smislu d asi bojle volje

ajde vec si sad ok....sad ces ti oma utrpati desetak slika kaj si napravila...cekamoooooooo

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 14:05

jo joj no to rekoh u smislu d asi bojle volje

ajde vec si sad ok....sad ces ti oma utrpati desetak slika kaj si napravila...cekamoooooooo

he he, smoždila me viroza, to čemo tome pripisati...nemam slika, nemam ničeg novog...prošli tjedan sam završila neke zaostatke kao što su one kuglice, napravila ono va vrtić i nemam više ništa...ni platna ni stiropora a nabavka će pričetati bolje dane...Confused
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 18:56
Ako dobiš koju viška ( violinu ) pliiiiiz.
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 10:35
Evo , nisam još fit ali ovo sam danas napravila, žao mi je samo što za ikonu nisam imala patinu boje rđe.
To su dvije narudžbice, nisu baš po mom guštu ali what to do?

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 10:37
ma ok je, ova vila je za pet
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 10:45

ma ok je, ova vila je za pet

he he, naravno kad je šarena i šljokasta kao što si ti!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 10:53
neg kak
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 12:07
ikona mi se jako sviđa. bas jako. 
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 12:12
Originalno poslano od člana lollypop lollypop napisao:

ikona mi se jako sviđa. bas jako. 

Ozbiljno!!!! Ajde, baš mi je drago, ja mislila da sam ju skroz fulala...Znači ipak postoji tračak nade da će se svidjeti i osobi za koju je to namjenjeno?!?!?!?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 12:23
cuj mala ti trebas po guzi ili kaj????? sve je lijepo
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 12:50
ikona mi je jako lijepa. osobno ne volim takve stvari jer su mi nekako previse sumorne (cijelo razdoblje je bilo takvo, pa sto se tice umjetnickog dojma je jako lijepo). a princeza je totalno u jassi stilu :) uostalom jassi ti je i irl takva :) sam da znas :)

bas ova plava podloga istice sliku bolje nego da je bronca ili zlato jer bi se onda sve stopilo.
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 13:21
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

ikona mi je jako lijepa. osobno ne volim takve stvari jer su mi nekako previse sumorne (cijelo razdoblje je bilo takvo, pa sto se tice umjetnickog dojma je jako lijepo). a princeza je totalno u jassi stilu :) uostalom jassi ti je i irl takva :) sam da znas :)

bas ova plava podloga istice sliku bolje nego da je bronca ili zlato jer bi se onda sve stopilo.

ma znam da je u jassi stilu, ja sam tvrdokorni klasičar, ali to sa dječijim motivima nikako ne ide pa sam joj otela ideje, jer, dovraga, dječja soba ne treba izgledati kao crkva...
a vezano za ikonu, pa ni sama neznam, ja bih draže stavila bila rđu ali je došlo do nesporazuma pri naručivanju pa je i to dobro...
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 13:32
ovak je ljepse :) ili kak bi jedna mala curica rekla ovak ti je teta ljepshije :) :)
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 13:48
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

ovak je ljepse :) ili kak bi jedna mala curica rekla ovak ti je teta ljepshije :) :)

Nek ti bude, vjerujem ti! Što tražiš za uzvrat Wink?
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 14:49
podlogu za ikonu si pogodila samo tako....sigurna sam da ce se slika svidjet onome kome je namjenjena..smile141
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 14:54
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

podlogu za ikonu si pogodila samo tako....sigurna sam da ce se slika svidjet onome kome je namjenjena..smile141

Heeej, pa jesi li živa ti? Hvala na komplimentu i ja se iskreno nadam...Što ti radiš ove dane, jesi li kreativna?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2008 u 15:07
ahaaaaaaa ja daklem ispadam sarena djevojcura neozbiljna..cek cek da te se ufatim
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.