Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 89> |
Korisnik | ||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() A za ovo?
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
![]() A meni za ovo?
|
||
![]() |
||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
|
kolko platis da ti ovo nabavim:
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
bjez na chat ....dok iris nas nije pomela
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
reci ti njima da imaju čudne prohtjeve....no dobro ženske kad ćemo mi organizirati neko kolektivno druženje??
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Imam grožđa još od onih kutija za vino....ali šljive !?!? to kod mene nikad nije ni bilo ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Kod mene bi se našlo nešto grožđa, a za šljive moram pogledatii
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
hihihihiiiiiiiiiiiii juhu krenula sibaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
otok, vidiš da naručitelji imaju neke čudne ideje pa vjerojatno mogu i lubenice... ![]() |
||
![]() |
||
|
Lijepo moje plavo ![]() |
||
![]() |
||
|
plava je, plava...hihihihiihi
pogledam jel imam kakvu sljivu....
|
||
![]() |
||
|
A kaj da ti kažem...hoće šljive ![]() |
||
![]() |
||
|
nego kaj neg plava....i to poprilično, al ajde bar imam izgovor.....
|
||
![]() |
||
|
Baš sa šljivom ili može neko drugo voće_
|
||
![]() |
||
|
Dijete, jel ti to još spavaš?
![]() Pa rekoh da mi je to i čudno kaj su naručli šljive a ne pčelice i med, halloooooo? Nemoj mi reći da si i ti plava ![]() |
||
![]() |
||
|
medovača i šljive....a kaj sesmedom i pčelama dogodilo??? koje ideje!!!!
|
||
![]() |
||
|
Curke, opet trebam pomoć
![]() Imam narudžbu oslikati flaše sa medovačom...ALI ne žele onak lepe kak bi im to ja napravila ...već nekaj minimalistički ![]() Ajd da su rekli bar sa pčelicama i medom.....za poludit... ![]() Imate kakvih ideja? Ima tko kakvu salvetu sa šljivama? ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
s obzirom da ja vjerojatno neću u zg prije siječnja (kako sada stvari stoje) meni bi super odgovaralo kad bi tih mojih želja bilo u lumosu i da mi ti to pokupiš i pošalješ...meni su bile interesantne šifre DFT024, DFT083 i DFV79...
![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
2 kaca43 i miskopisko: s njima radi lumos (mogu otici pokupiti vase) no lumos funkcionira tako da narucite pa se vam oni jave kad to stize. napomena jedna - slijedeca posiljka stamperie ide tek u sijecnju i tu je krajem sijecnja pocetak veljace. uglavnom, oni vam kazu cijenu i sve a na stranici napisete sto zelite tj onaj kod produkta i u koju kategoriju spada i to je to. ako vam je lakse skupim pa vam posaljem. nije bed. :) eto....kak se placa ne znam (zaboravih pitati).
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |