Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 89> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moje su da...si zadovoljna? jesi poslala ti meni ?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
listek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Ispravak
![]() Ti si slala preporuceno.
Kaca, SunceRi, ancica, hippy,rose - javim vam kad stignu
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ma da...pa ak mogu šljive, mogu i srca...ni jedno ni drugo nema direktne logike
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
sve me strah pitati
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
kad ne mogu odoljeti
![]() ![]() da...medovača je staro piće...jest da se radi od rakije (koja je od šljiva pa valjda ima tu logiku kaj hoće šljive)
kod nas je ta licitarska tematika još aktualna i mogu ti reći da je to meni super...ja baš volim taj licitarski štih
a to bi se dalo isprintati na papiru bez problema...kaj ne?
pitaj gospođu kaj misli o tome?
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ma daj? |
|
![]() |
|
kako si ti romantična ![]() A gdje da nnaaaađđđemmmm meeeduuuu i kooooošššaariccccuuu???????? Viš kak Jasi djeluje na mene ![]() |
|
![]() |
|
ja sam viđala medovaču oslikanu licitarskim srcima... |
|
![]() |
|
medu i košnicu
![]() |
|
![]() |
|
Kaj i ti stavila na tu flašu?
|
|
![]() |
|
dok se ja uključim, vi već riješile problem
![]() ŠLJIVE na medovači???
![]() al što bi moja baka rekla "svaka bena ima svoje veselje"
![]() |
|
![]() |
|
listek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Spring, gogazg, rose, miskopisko, ancica, hippy, kaca 43, jazz, jasi, SunceRI, ninochka i Leonarda - salvetice su poslane.
Spring, goga zg, miskopisko, jazz, branka202 - salvete su stigle - HVALA!!!
hippy - mislim da su i tvoje stigle, samo ih mm nije mogao podici, jer je zaboravio svoju osobnu.
branka202 i ivona777 - saljem cim uspijem mm-u uvaliti da odnese na postu
![]() |
|
![]() |
|
...a viš kak ja plaćam...sa odgodom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Puno ti hvala na info.... ![]() Taman sutra mam neku radionicu kod njih ![]() |
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
hana imas pp, al ako ove mozes nabavit u chemacu, cemu meni "placat", hihi...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Šalim se, ovih ima u Chemacu - prvo je salveta, a drugo softpapir
|
|
![]() |
|
Nisu draga ziher...moje su NAJVEĆE ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...zar i ti sine Brute ![]() |
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
ma moje su veceeee!!!
|
|
![]() |
|
Ej Branka, Branka....kaj da ti kažem.....reci CENU... će da ti platim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |