Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitaja (Dragon fruit)- Hylocereus undatus
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pitaja (Dragon fruit)- Hylocereus undatus

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 7>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 20:32
Dobro to me zanimalo nisam znao da je pitaja tako vekika plod
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Geko View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Geko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 19:13
Nije ti to datulja. To ti je Longan- Dimocarpus longan iz porodice Sapindaceae. Podrijetlom je iz južne Kine.
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 18:02
Jel ovo smeđe u grozdovima datulja
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 17:06
Uuuuuuuu ja sam dalekoooo.
Na vrh
Brbe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Brbe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 15:43
A da vas obavijestim...
TKo hoće u Kauflandu u Dubravi imaju plod pitaje i karambole....
pa ko hoće nek navali!
Na vrh
Brbe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Brbe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 15:37
Bok suzana29! Nažalost morat ću te razočarat...
sve viškove sam podijelio na kavicama...Unhappy
Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 16:32
dragon na tajlandu

Na vrh
suzana29 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 24
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suzana29 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 21:02
brbe ako imaš previše mladica bi se mogla ja predbilježit za koju?kako to funkcionira s poštom još nemam takvog iskustva
žuna
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2008 u 13:16
čim sam došla iz Zg-a odmah sam presadila "bebače" već se vidi napredak Smile 
Na vrh
merl1n View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje merl1n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 01:49
Hello, evo ja sam novi na ovome forumu, tako da mi je ovaj post ujedno i prestavljanje smile219
Prije nekog vremena sam se jako zaintersirao za ovo voće toliko da sam morao naručiti sjeme preko e-baya. I sad kad mi je napokon stigao paketić iz Singapura, u potrazi sam za informacijama kako uzgojiti biljku.
Geko, vidim da tebi dobro ide, pa sam mislio pitati za koji savjet, tipa , kakvu zemlju da koristim, koliko često zaljevati i sl.   Inače ja sam naručio crvenu podvarijantu (Hylocereus polyrhizus), malo je teža za naći, ali je navodno još boljeg okusa.
Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 197
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 10:03
Baš taj bodljikavi imam, zato sam i stavila sličicu.
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 10:01
Ljiljana nije tako bodljikav.
Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 09:55
smile183 
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 09:54
Poslao sam dosta semenki članovima foruma, neko će se verovatno već javiti da li sa semenom ili sa malim biljčicama.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 09:53
Voki stvarno si brz, mislim s odgovorima.
Svejedno hvala!
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 09:48
Na žalost sve seme koje sam imao podelio sam.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 09:47
Jao, ja sam se malo kasno uključila. Ako netko ima još sjemena viška, ja bih lijepo molila ako može.  Embarrassed
Na vrh
addalucija View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 37
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje addalucija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 13:08
evo meni niknuo limun iz koštice marakuja a pitajica se tek nazire.... tu i tamo koja (tj 3)
Tražim stan u zg gdje je dozvoljeno držanje pasa :)
ako tko ima javite se na pm
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 13:39
Brbe ako ti je ostala koja biljčica viška mogu li se ogrepsti
čini mi se silna biljkasmile143
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 10:18
duda navrati na sekulente i kaktuse na temu o pitajama  Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 7>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.