Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 19:30
a ja,po obicaju,zaboravila napisat ko saljeEmbarrassed..ja san iz stobreca..tako da znate ivona i listek.ostale kojima sam slala znaju..smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 19:20
Jassi... mislim da je Listek iz Zaprešića!1

Gogs... gdje si nabavila palčicuuuuu..otkrij mi tajnu!?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 18:13
ok,stigle salvete, a ja po obicaju ne znam cije su....nema nasimkaaaaaaaaa

dakle hvala nekome iz STOBREČA

i hvala dijani iz ZAPREŠIĆA

ivona 777 jos nisu stigle
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 16:21
meni se vratila darlina posiljka uz napomenu - obavjesten nije podigao posiljku :(
Na vrh
listek View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje listek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 14:57
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

ivona777,listek,esmeralda samo da vas obavjestim da salvete nisu jos stigle.

Confused Nadam se da budu.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 11:34
ivona777,listek,esmeralda samo da vas obavjestim da salvete nisu jos stigle.

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 11:05
thanks...Smile
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 11:03
pogledaj tamo gdje su bozicni ukrasi. dolje na polici imas dvije varijante i mozes ih u poklopcu isprobati samo pazi da ne spricas previse :)

imas i u chemacou samo ne znam koliko to tamo kosta.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 10:30
e, sad još da se i kod nas otvori Mercator...sljedeći tjedanSmile
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 10:19
bilo ga je prosli tjedan u merkatoru. kupila sam zlatni i taj sa sljokicama za frendicu. cijena mislim da je nekih 20 kn tak nekaj.
Na vrh
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 10:18
Miškopiško, ja sam imala taj sprej (doduše ne znam gdi sam ga kupila) ali mi nije bio baš nešto, jer se stalno začepio i nikad nisu šljokice bile ravnomjerno raspoređene Confused
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 10:10
cure, imam jedno pitanje...jučer sam vidjela jedan rad koji je bio prešprican sprejom koji u sebi ima šljokice..ja imam takvo ljepilo, ali bi voljela imati sprej...jel neko zna di toga ima za kupiti?
Na vrh
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 08:48

SunceRI, meni su stigle tvoje salvetice, hvala ti puno. Moje su ti otišle tek prošli tjedan u srijedu, pa bi trebale već biti kod tebe (iz Preloga)

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 08:42
koliko vidim, platna su stigla...i tvoja kaća?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 15:29
hehehe...sutra ti sortiram i morti odem po daske
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 15:11
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

daj joj lovca...heheheheh...sorry sunce nisam izdrzala....dalmusica s lovom...hehehe

bravo ivona...vidis malena sve ima od salvete..aha

vražja baba, ni lovac Luka nebi bio loš he he he, pravo ti kažeš, šalji što imaš ivona777
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 14:59
daj joj lovca...heheheheh...sorry sunce nisam izdrzala....dalmusica s lovom...hehehe

bravo ivona...vidis malena sve ima od salvete..aha
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 14:08
sto te zanima??
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 13:31
darla pogledam kaj imam salji adresu na pp
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 13:31
imam sa jelenom,patkama ili slično.......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.