Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 89> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja,po obicaju,zaboravila napisat ko salje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jassi... mislim da je Listek iz Zaprešića!1
Gogs... gdje si nabavila palčicuuuuu..otkrij mi tajnu!? |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ok,stigle salvete, a ja po obicaju ne znam cije su....nema nasimkaaaaaaaaa
dakle hvala nekome iz STOBREČA
i hvala dijani iz ZAPREŠIĆA
ivona 777 jos nisu stigle
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
meni se vratila darlina posiljka uz napomenu - obavjesten nije podigao posiljku :(
|
|
![]() |
|
listek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ivona777,listek,esmeralda samo da vas obavjestim da salvete nisu jos stigle.
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
thanks...
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
pogledaj tamo gdje su bozicni ukrasi. dolje na polici imas dvije varijante i mozes ih u poklopcu isprobati samo pazi da ne spricas previse :)
imas i u chemacou samo ne znam koliko to tamo kosta.
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
e, sad još da se i kod nas otvori Mercator...sljedeći tjedan
![]() |
|
![]() |
|
bilo ga je prosli tjedan u merkatoru. kupila sam zlatni i taj sa sljokicama za frendicu. cijena mislim da je nekih 20 kn tak nekaj.
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Miškopiško, ja sam imala taj sprej (doduše ne znam gdi sam ga kupila) ali mi nije bio baš nešto, jer se stalno začepio i nikad nisu šljokice bile ravnomjerno raspoređene
![]() |
|
![]() |
|
cure, imam jedno pitanje...jučer sam vidjela jedan rad koji je bio prešprican sprejom koji u sebi ima šljokice..ja imam takvo ljepilo, ali bi voljela imati sprej...jel neko zna di toga ima za kupiti?
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
SunceRI, meni su stigle tvoje salvetice, hvala ti puno. Moje su ti otišle tek prošli tjedan u srijedu, pa bi trebale već biti kod tebe (iz Preloga) |
|
![]() |
|
koliko vidim, platna su stigla...i tvoja kaća?
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hehehe...sutra ti sortiram i morti odem po daske
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
vražja baba, ni lovac Luka nebi bio loš he he he, pravo ti kažeš, šalji što imaš ivona777 |
|
![]() |
|
daj joj lovca...heheheheh...sorry sunce nisam izdrzala....dalmusica s lovom...hehehe
bravo ivona...vidis malena sve ima od salvete..aha
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
sto te zanima??
|
|
![]() |
|
darla pogledam kaj imam salji adresu na pp
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
imam sa jelenom,patkama ili slično.......
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |